Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

2e pizza gratis bij New York Pizza!

Na een lange dag werken is het prettig om zelf niet in de keuken te staan. Hoe fijn is het om te weten dat de lekkerste pizza's voor jou worden bereid door de mensen van New York Pizza? Bij ons profiteer je van een groots aanbod pizza's, belegd met onder andere kip, tonijn of kebab. We bieden ook volop keuzemogelijkheden voor mensen die geen vlees of vis eten. Bekijk hiervoor onze vegetarische of veganistische pizza's. Wat je ook bestelt, je geniet altijd van diverse voordelen bij New York Pizza. Wat dacht je bijvoorbeeld van je 2e pizza gratis?

Kortingsacties bij New York Pizza

Bij New York Pizza vinden we het belangrijk dat je jezelf af en toe verwent met een lekkere en gezonde maaltijd. Dit kan uitstekend met een van onze pizza's. Net als in alle andere winkels profiteer je ook bij New York Pizza regelmatig van leuke acties. Wie wil nu niet zijn 2e pizza gratis? Met enige regelmaat keert deze actie terug, zodat jij kunt genieten van de pizza's van jouw voorkeur. Uiteraard heeft New York Pizza nog veel meer acties en aanbiedingen. Houd daarom de website in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Welke pizza's kan je bestellen bij deze New York Pizza Avond?

Uitzonderingen daargelaten (zie onze voorwaarden hieronder!), doen alle pizza's mee met de 2e gratis actie! Op deze manier kun jij genieten van jouw favoriete pizza's. De prijs wordt direct verrekend bij het plaatsen van je bestelling. Klik op de button onderaan zodra de actie geldig is en stel eenvoudig je favoriete pizza's samen. De korting wordt direct verwerkt in je bestelling. Lees altijd eerst even onze actievoorwaarden door om te weten dat je niet misgrijpt. Na het plaatsen van je bestelling worden de pizza's snel bij je thuisbezorgd. 
 

Is 2e pizza gratis niet geldig op de dag dat jij deze pagina bezoekt? Bekijk dan snel onze actiepagina voor een andere actie die bij jou past!


Voorwaarden voor 2e pizza gratis - New York Pizza-Avond:

  • Niet geldig i.c.m. andere acties, memberkorting, of coupons
  • De actie is alleen online geldig via newyorkpizza.nl
  • De goedkoopste pizza is gratis
  • De 40cm bodem en de Four Tasty zijn niet verkrijgbaar tijdens de actie
  • De korting is niet geldig icm de New Yorker Basics
  • Tijdens New York Pizza-Avond zijn de actiepizza's verkrijgbaar voor de standaard prijs
  • Actie ALLEEN geldig op 16 november 2023

Bestel nu!

 

0