Bestelling

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment

New York Pizza Emmeloord Europalaan Vandaag open vanaf 16:00 tot 22:00 Europalaan 110, 8303 GL Emmeloord 0527-745477
New York Pizza Emmeloord Europalaan Vandaag afhalen van 16:00 tot 22:00 Europalaan 110, 8303 GL Emmeloord 0527-745477

 

We zijn open voor bezorgen en afhalen. Al onze bezorgingen zijn standaard contactloos, Zero Contact Delivery. We doen alles om de veiligheid van jou en onze medewerkers te waarborgen. Klik hier voor meer informatie over contactloos bezorgen en onze andere protocollen.

🍕De lekkerste pizza bestel je bij New York Pizza

Wat is een New York pizza?

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts. 

Makkelijk je pizza bestellen

Elke pizza die je bij New York Pizza bestelt, kunnen wij aan je deur bezorgen. Wij garanderen dat je je pizza net zo vers en heet opeet als wanneer je hem bij ons in de keuken zou krijgen. Bestel via de app of geef ons een belletje. Waar je ook bent, wanneer je ook wilt, bezorgen wij jou de echte New York style pizza. Natuurlijk is het ook mogelijk om je pizza af te halen, door van tevoren je pizza bestelling door te geven via de telefoon of app. Je kunt natuurlijk ook langskomen en aan onze keuken bestellen. De pizza maken we binnen enkele minuten voor je klaar terwijl je wacht. Freakin’ Fresh!