Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

De New York Pizza App is vernieuwd!

Met de vernieuwde New York Pizza app bestel je super snel vanuit je luie stoel. Online eten bestellen was nog nooit zo makkelijk! Bestaande functies in de app zijn verbeterd en nieuwe functies zijn toegevoegd. 

Het bestellen via de app is nu nog sneller en zit boordevol voordelen:

 

  • Alle pizza's, pasta's, fingerfoods, desserts & drankjes zijn terug te vinden in hun eigen categorie waardoor het vinden van jouw favoriete gerechten nu nog eenvoudiger is! 
  • Blijf op de hoogte van de status van je bestelling en ontvang een pushnotificatie wanneer je bestelling onderweg is
  • Maak een account aan en spaar met Pizzapunten voor gratis pizza en andere exclusieve deals.

 

Download voor Android Download voor IOS

Download je nu onze app en maak je een account aan binnen de app? Dan krijg jij een unieke code voor de 2e pizza gratis! Deze code ontvang je per mail binnen 24 uur na het aanmaken van je account. De code is 30 dagen geldig en geldig bij een bestelling via de app. 
 

Hoe werkt de app?

Na het selecteren van een gerecht naar keuze hoef je alleen nog maar een adres op te geven. Als je kiest voor het aanmaken van een account wordt je adres onthouden. Dan kan je de volgende keer nóg sneller een bestelling plaatsen. 

New York Pizza heeft een breed assortiment aan pizza’s, pasta’s en overige gerechten. Kies bijvoorbeeld voor een verse pepperoni pizza, overheerlijke pasta of stel je eigen pizza samen! Wij bezorgen jouw bestelling graag zo snel mogelijk bij je thuis. In de app kun je veilig en eenvoudig online betalen met iDEAL of creditcard. Heb jij tips, opmerkingen of suggesties t.a.v. de app? Laat het ons weten en laat een review achter of stuur naar service@newyorkpizza.nl
 

Download nu GRATIS de app van New York Pizza en ervaar het gemak zelf!