Bestelling

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment

.

Ben & Jerry ijs bestellen doe je bij New York Pizza!
Plof je op de bank na een lange dag en kan je wel een traktatie gebruiken? Of wil je een filmavondje met je vrienden compleet maken met een heerlijke snack? Trakteer jezelf dan op Ben & Jerry ijs! New York Pizza brengt je favoriete pints gewoon naar je toe. Deel dit onweerstaanbare ijs met je vrienden of bewaar alles tot het laatste hapje voor jezelf. Want zeg nou zelf: die lekkere smaken van Ben & Jerry ijs kan je toch niet weerstaan?

Al je favoriete Ben & Jerry smaken
De ijsmakers van Ben & Jerry komen altijd weer met vernieuwende smaken die je wereld op zijn kop zetten. Er is voor ieder wat wils, of je nu zin hebt in fruitsmaken, heerlijke chocolade wilt proeven of een groot liefhebber bent van vanille. Ontdek de veelzijdige Ben & Jerry smaken bij New York Pizza.

Ben & Jerry Classics
Er zijn een aantal klassieke Ben & Jerry smaken die iedere liefhebber wel kent. Wat dacht je van rijkgevulde Chocolate Fudge Brownie? Deze brownie in ijsvorm is voor de echte chocoladeliefhebbers. Cookie Dough is al jaren een favoriet: de perfecte mix van vanille-ijs met zachte stukjes koekjesdeeg. Vergeet ook Caramel Chew Chew, Half Baked en Strawberry Cheesecake niet!

Moo-phoria
Wil je van een lekker ijsje genieten, maar probeer je ook op de calorieën te letten? Bestel dan een van de Moo-Phoria smaken van Ben & Jerry. Deze bevatten minder calorieën, maar zijn nog altijd even lekker. Ga voor Chocolate Fudge Brownie of laat je verleiden door Chocolate Cookie Dough. Dat wordt genieten zonder schuldgevoel!

Ben & Jerry Topped
Is meer altijd beter voor jou? Dan word je blij van de Ben & Jerry Topped smaken. Voordat je bij het ijs komt moet je eerst een dikke spoonable topping trotseren. Kies voor Salted Caramel Brownie of trakteer jezelf op een romantisch ijsje met de smaak Love Is….

Non-dairy
Of je nu niet tegen lactose kunt of liever geen dierlijke producten eet: ook dan kan je gewoon Ben & Jerry ijs bestellen. De non-dairy smaken zijn geschikt voor vegans en smaken precies zo goed als de andere Ben & Jerry ijssoorten. Proef het heerlijke bananenroomijs van Chunky Monkey of ga voor de klassieke chocoladesmaak van Chocolate Fudge Brownie.

Simpel en snel Ben & Jerry ijs bestellen
Kan jij niet wachten om alle soorten Ben & Jerry ijs uit te proberen? Bestel dan nu bij New York Pizza en geniet van een heerlijk zoete traktatie! Wij komen direct naar je toe om jou blij te maken met een verrukkelijk toetje waar niemand nee tegen kan zeggen. Ga voor een bescheiden portie van 100 milliliter of bestel meteen een hele pint van 500 milliliter.