Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

.

Ben & Jerry ijs bestellen doe je bij New York Pizza!

Plof je op de bank na een lange dag en kan je wel een traktatie gebruiken? Of wil je een filmavondje met je vrienden compleet maken met een heerlijke snack? Trakteer jezelf dan op Ben & Jerry's ijs! New York Pizza brengt je favoriete pints gewoon naar je toe. Deel dit onweerstaanbare ijs met je vrienden of bewaar alles tot het laatste hapje voor jezelf. Want zeg nou zelf: die lekkere smaken van Ben & Jerry ijs kan je toch niet weerstaan?

Al je favoriete Ben & Jerry's smaken

De ijsmakers van Ben & Jerry komen altijd weer met vernieuwende smaken die je wereld op zijn kop zetten. Er is voor ieder wat wils, of je nu zin hebt in fruitsmaken, heerlijke chocolade wilt proeven of een groot liefhebber bent van vanille. Ontdek de veelzijdige Ben & Jerry's smaken bij New York Pizza.

Ben & Jerry's Classics

Er zijn een aantal klassieke Ben & Jerry's smaken die iedere liefhebber wel kent. Wat dacht je van rijkgevulde Chocolate Fudge Brownie? Deze brownie in ijsvorm is voor de echte chocoladeliefhebbers. Cookie Dough is al jaren een favoriet: de perfecte mix van vanille-ijs met zachte stukjes koekjesdeeg. Vergeet ook Caramel Chew Chew, Half Baked en Strawberry Cheesecake niet!

Ben & Jerry's Topped

Is meer altijd beter voor jou? Dan word je blij van de Ben & Jerry's Topped smaken. Voordat je bij het ijs komt moet je eerst een dikke spoonable topping trotseren. Kies voor Salted Caramel Brownie en trakteer jezelf!

Non-dairy Ben & Jerry's

Of je nu niet tegen lactose kunt of liever geen dierlijke producten eet: ook dan kan je gewoon Ben & Jerry's ijs bestellen. De non-dairy smaken zijn geschikt voor vegans en smaken precies zo goed als de andere Ben & Jerry's ijssoorten. Wij bieden jou de Change The Whirled pint met karamelijs en o.a. een chocolade swirl.

Simpel en snel Ben & Jerry's ijs bestellen

Kan jij niet wachten om alle soorten Ben & Jerry's ijs uit te proberen? Bestel dan nu bij New York Pizza en geniet van een heerlijk zoete traktatie! Wij komen direct naar je toe om jou blij te maken met een verrukkelijk toetje waar niemand nee tegen kan zeggen. Ga voor een bescheiden portie van 100 milliliter of bestel meteen een hele pint van 465 milliliter.

0