Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

 

.

Frisdrank bestellen bij New York Pizza

Bij New York Pizza kun je ook je frisdrank online bestellen, apart of samen met de rest van je menu. Onze handige koppelsysteem zal je zelfs bij elk gerecht een passend drankje aanbevelen, wanneer je zelf geen keuze kunt maken. Je kunt daarbij blikjes frisdrank bestellen van 33 cl of meteen een volledige fles van 1,5 liter. Bij New York Pizza hoeven jij of je gezelschap dus nooit dorst te lijden.

Blikjes frisdrank bestellen en laten bezorgen

Bij onze hartige New York pizza's horen natuurlijk de klassieke, Amerikaanse frisdranken om je mond met de nodige pit en pep te spoelen. In de eerste plaats denken we dan uiteraard aan de klassieker der klassieker, de enige echte Coca-Cola. Op onze kaart vind je dan ook niet alleen de originele, rode cola, maar ook de Coca-Cola Zero Sugar variant. De Coca-Cola Zero Sugar biedt je alle kracht van het origineel, maar dan zonder suiker.
Naast Coca-Cola kunnen ook die twee andere klassiekers, Fanta en Sprite, niet uitblijven. Met Sprite wordt gezorgd voor de limoen- en citroenliefhebbers om een wat zuurdere verfrissing zonder overbodige calorieën te hebben. Met Fanta krijg je dan weer een echte smaakbom van sinaasappelen en sprankelend water die je volledig onderdompelt in zijn fruitig universum.

Lipton Ice Tea blikjes bestellen

Wil je eens iets anders dan Coca-Cola, dan kun je bij ons ook rekenen op een heerlijk aanbod Lipton Ice Tea. We serveren hier zowel de Lipton Ice Tea Green zonder bubbels, als de klassieke Lipton Ice Tea Sparkling, met bubbels en kenmerkende Lipton Ice Tea citrussmaak. Voor degenen die echt iets bijzonders zoeken, raden we, tot slot, ook nog onze Fernandez Cherry Bouquet blikjes aan, een originele dorstlesser met kersensmaak.

Frisdrank per fles bestellen

Al onze frisdranken zijn eenvoudig te verkrijgen in de gekende standaardblikjes van 33 cl. Heb je daarmee echter niet genoeg of krijg je veel bezoek, dan kunnen we je ook nog helpen met onze flessen frisdrank van 1,5 liter. Naast Coca-Cola, Fanta en Sprite vind je hier overigens ook nog Chaudfontaine water. Dat is een zuiver en hoogwaardig mineraalwater met een fluwelen smaak en een soepele afdronk, perfect voor bij je New York Pizza. Chaudfontaine hebben we bruisend en plat verkrijgbaar.

Laat New York Pizza je drinken bezorgen

Wil je New York Pizza je drinken laten bezorgen? Dat is net zo snel geregeld als je maaltijd. Klik snel op de bestelbutton bij de frisdrank van je keuze om online te bestellen. Neem je liever de telefoon? Bel dan simpelweg naar 0900-0102 en laat ons je bestelling weten.

0