Bestelling

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment

 

.

Frisdrank bestellen bij New York Pizza

Bij New York Pizza kun je ook je frisdrank online bestellen, apart of samen met de rest van je menu. Onze handig koppelsysteem zal je zelfs bij elk gerecht een passend drankje aanbevelen, wanneer je er zelf niet uitgeraakt. Je kunt daarbij blikjes frisdrank bestellen van 33 cl of meteen een volledige fles van 1,5 liter. Bij New York Pizza hoeven jij of je gezelschap dus nooit dorst te lijden.

Blikjes frisdrank bestellen en laten bezorgen

Bij onze hartige New York pizza's horen natuurlijk de klassieke, Amerikaanse frisdranken om je mond met de nodige pit en pep te spoelen. In de eerste plaats denken we dan uiteraard aan de klassieker der klassieker, de enige echte Coco Cola. Op onze kaart vind je dan ook niet alleen de originele, rode cola, maar ook de Coca Cola Light en de Coca Cola Zero Sugar variant. De eerste is het lichtere alternatief met nul calorieën. De tweede is de nieuwste, verbeterde smaak van het merk, die je alle kracht van het origineel biedt, maar dan zonder suiker.
Naast Coca Cola kunnen ook die 2 andere klassiekers, Fanta en Sprite, niet uitblijven. Met Sprite wordt gezorgd voor de limoen en citroenliefhebbers, op zoek naar een pittige, wat zuurdere verfrissing zonder overbodige calorieën. Met Fanta krijg je dan weer een echte smaakbom van sinaasappelen en sprankelend water die je volledig onderdompelt in zijn fruitig universum.

Lipton Ice Tea blikjes bestellen

Wil je eens iets anders dan Coco Cola, dan kun je bij ons ook rekenen op een heerlik aanbod Lipton Ice Tea. We serveren hier zowel de Lipton Ice Tea Green zonder bubbels, als de klassieke Lipton Ice Tea Sparkling, met bubbels en kenmerkende Lipton Ice Tea citrussmaak. Voor zij die echt iets bijzonders zoeken, raden we, tot slot, ook nog onze Fernandez Cherry Bouquet blikjes aan, een originele dorstlesser met kersensmaak.

Frisdrank per fles bestellen

Al onze frisdranken zijn eenvoudig te verkrijgen in de gekende standaardblikjes van 33 cl. Heb je daarmee echter niet genoeg of krijg je veel bezoek, dan kunnen we je ook nog helpen met onze flessen frisdrank van 1,5 liter. Naast Coca Cola, Fanta en Sprite vind je hier overigens ook nog het enige echte New York Pizza water. Dat is een zuiver en hoogwaardig mineraalwater met een fluwelen smaak en een soepele afdronk, perfect voor bij je New York pizza.

Laat New York Pizza je drinken bezorgen

Wil je New York Pizza je drinken laten bezorgen? Dat is zo snel geregeld als je maaltijd. Klik snel de frisdrank van je keuze aan of gebruik ons 1-click GO systeem om snel online te bestellen. Neem je liever de telefoon? Bel dan simpelweg naar 0900-0102 en laat ons je bestelling weten.