Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

.

De New York Pizza breads

Ons speciaal brood is wijd en zijd bekend en blijft een favoriete bijgerechten van vele New York Pizza fans. Je kunt op deze pagina je keuze maken uit 2 van onze specialiteiten: garlic bread en cheesy bread.

Knoflookbrood bestellen

Knoflookbrood is misschien wel de klassieker bij uitstek wanneer het gaat om speciale broodjes. Het brood wordt ook wel eens knoflooktoast genoemd en bestaat meestal uit stokbrood of zuurdesembrood (bijvoorbeeld ciabatta) gegarneerd met knoflook en olijfolie of (geklaarde) boter. Bij ons bestaat ons Garlic Bread gemaak van ons heerlijke deeg. Daarnaast kan er ook nog extra kruiding worden aangebracht, zoals oregano of bieslook. Sommige varianten, zoals onze eigen versie, worden dan nog bedekt met een verscheidenheid aan kazen, vaak mozzarella, parmezaanse kaas, cheddar of feta. Het geheeld wordt geroosterd, gegrild of gebakken in een broodoven. Die laatste methode is hoe wij het doen en onze knoflookbroodjes worden verder gemaakt met kruidenboter, knoflookpulp en kaas. 

Kaasbrood bestellen

Cheesy Bread is de benaming voor verschillende varianten van gebakken broodjes met een kaasaroma. In Zuid-Amerikaanse landen zoals Brazilië of Colombia worden deze broodjes zelfs vaak als ontbijt genuttigd (zoals een sandwich of pistolet) of gewoon als snack via straatverkopers of supermarkten. In Frankrijk worden de zogenaamde "gougère" dan weer vaak gebruikt als warm aperitief bij het wijnproeven, met name in de wijnkelders van de Bourgogne, waar de broodjes werden bedacht in de stad Tonnerre. De kaas in kwestie is dan meestal geraspte Gruyère, Comté of Emmentaler. Ons kaasbroodje tracht het beste van deze werelden te verenigen en bevat een weelderige mix van mozzarella, Goudse kaas en cheddar. 

Een New York Pizza broodje bestellen

Wil je je pizza of pastamaaltijd graag aanvullen met een heerlijk New York Pizza broodje? Dan zit je hier op de juiste pagina. Kies hierboven snel je favoriet uit en klik op de afbeelding om je bestelling meteen ook te voltooien. We wensen je alvast smakelijk eten.

0