Bestelling

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment

.

Hamburger bestellen bij New York Pizza

Heb je even geen zin in onze heerlijke New York pizza's? Geen nood. Bij ons kun je al snel een even smakelijk broodje hamburger bestellen. De procedure is net zo eenvoudig en zoals altijd leveren we aan de snelheid van het licht. Daarbij heb je de keuze tussen een klassieke beefburger of onze lekkere chicken burger met kip. Bel 0900-0102 of bestel vliegensvlug online met ons 1-click GO systeem. Eenvoudiger je maaltijd bestellen bestaat niet! 

Broodje hamburger bestellen en snel laten bezorgen

Over het ontstaan van het broodje hamburger doen er verschillende verhalen.
Daarbij is 1 ding zeker: de originele hamburgerpastei (d.i. de burger op zich) wordt per definitie volledig gemaakt van gemalen (gehakt) rundvlees. Om deze kwaliteit te onderscheiden van goedkopere pasteien aangevuld met meel, plantaardige proteïnen of andere vulstoffen, spreekt men ondertussen ook wel eens van een "all-beef" hamburger of een "steak" burger. De hand van de chef vind je daarbij in de bindmiddelen (eieren of broodkruimels) en in de kruiding. Onze burger is zo lekker dat je hem wel moet proeven. 

Beef burger bestellen bij New York Pizza

Ook onze eigen, New York Pizza beef burger is een echte all-beef steak burger verpakt in een kenmerkend, Amerikaans broodje afgewerkt met sesamzaden. Als topping kun je je verwachten aan knapperige ijsbergsla, ui en een royale plak cheddar kaas, die van onze biefburger desgewenst dus ook een cheeseburger maakt.

Chicken burger bestellen en laten bezorgen door New York Pizza

Heb je even geen zin in rundvlees, dan bieden we je als alternatief ook nog een prachtige chicken burger aan. Deze traditionele "chicken on a bun" imiteert de kruiding en afwerkingen van de klassieke beef burger en is gebaseerd op de oorspronkelijke Chick-fill-A-sandwich uit 1964, die volgens sommige bronnen zelfs al in de jaren 1940 bestond. De kip wordt sindsdien niet alleen gefrituurd, maar ook gegrild of gewoon gebakken als pastei. Die laatste keuze is wat je in onze chicken burger vindt. De lekkernij wordt geserveerd in een heerlijk Amerikaans burgerbroodje, met ijsbergsla en de enige echte Hellmans mayonaise. Deze kipburger is echt een aanrader en hij is ook nog is snel thuisbezorgd. 

Je hamburger bestellen en afhalen bij New York Pizza

Dat is zo gebeurd. Het kan telefonisch via 0900-0102 of simpelweg online via ons handig bestelformulier. Al wat je moet doen is de burger van je keuze aanklikken. Heb je echt helemaal geen tijd? Gebruik dan het 1-click GO order, ons bestelsysteem waarbij je telkens slechts 1 klik van je maaltijd verwijderd bent. Een lekker broodje hamburger bestellen was nooit eenvoudiger dan bij New York Pizza.