Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

.

Actiepizza bestellen bij New York Pizza

Wat is nou een actiepizza van New York Pizza? Dat zijn onze heerlijke pizza's die je tijdelijk kan bestellen tegen een scherpe prijs. Let op deze pizza's zijn vaak tijdelijk en sneller uit ons assortiment dan je denkt...

Enkele legendarische pizza's die de huidige actiepizza's voor zijn geweest zijn: Triple Salami Pizza, BBQ Piri Piri, Saté Pizza, Cheesy Camembert Pizza, Biefstuk Pizza, Texas Mixed Grill Pizza en de Gyros Pizza. Onlangs hadden we zelfs een echte New Yorkse knaller: New York Hotdog Pizza.

De huidige actiepizza's staan volledig in het thema van Mexico. Bestel deze Mexican pizza's op een van onze overheerlijke bodems, je hebt ruim keuze!

Tex Mex Beef

Zin in een heerlijke Mexicaanse pizza met gehakt? Dan zit je helemaal goed met de Tex Mex Beef. De Tex Mex Beef Pizza is belegd met tomatensaus, mozzarella, milde taco kruiden, rode ui, paprika, gehakt, een swirl van milde salsa en knoflookolie op de rand. Een pizza die je geproefd moet hebben.

Tex Mex Chicken

Voor de echte Mexican foodlover: de Tex Mex Chicken Pizza! Een overheerlijke pizza met tomatensaus, mozzarella, cheddar, Goudse kaas, fajita chicken, mais, rode ui, jalapenõ, een swirl van chipotle saus en heerlijke knoflookolie op de rand. En om het helemaal Mexicaans te maken, krijg je ook nacho's op de Tex Mex Chicken. 

Hot Veggie Nachos

Voor de vegetarische Mexican foodlover hebben we de Hot Veggie Nachos Pizza. Onze Mexicaanse actiepizza met tomatensaus, mozzarella, cheddar, Goudse kaas, rode ui, paprika, cherry tomaat, jalapenõ en natuurlijk, zoals de naam al zegt, nacho's. Op de rand zit een heerlijke knoflookolie.