Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

.

Actiepizza bestellen bij New York Pizza

Wat is nou een actiepizza van New York Pizza? Dat zijn onze heerlijke pizza's die je tijdelijk kan bestellen tegen een scherpe prijs. Let op deze pizza's zijn vaak tijdelijk en sneller uit ons assortiment dan je denkt...

Enkele legendarische pizza's die de huidige actiepizza's voor zijn geweest zijn: Triple Salami Pizza, BBQ Piri Piri, Saté Pizza, Cheesy Camembert Pizza, Gyros Pizza, BBQ Hawaii Pizza en de Texas Mixed Grill Pizza. We hebben zelfs een echte New Yorkse knaller gehad: New York Hotdog Pizza.

De huidige actiepizza's zijn onze Double Tasty actiepizza's. Voor iedereen die niet wil kiezen! En het mooie van deze pizza's is: voor iedere verkochte Double Tasty actiepizza, wordt 1 euro gedoneerd aan de Johan Cruyff Foundation voor de aanleg van een Cruyff Court. Want naast lekker eten, vinden wij sporten en bewegen ook belangrijk. De komende tijd kun je namelijk deze heerlijke door ons samengestelde Double Tasty pizza's bij ons bestellen. 

Triple Meat Deluxe & Extra Cheesy

Een helft met tomatensaus, mozzarella, pepperoni, salami, chorizo, rode ui en peterselie en op de andere helft tomatensaus, mozzarella, buffel mozzarella. Op de rand onze knoflookolie. 

Chicken Piri Piri Deluxe & Extra Cheesy

Pizza met op de ene helft BBQ saus, mozzarella, hete kip, rode ui, lente ui & een swirl piri piri saus. Op de andere helft tomatensaus en extra (buffel) mozzarella. Op de rand onze knoflookolie.

Veggie Spinach & Extra Cheesy

Een helft met tomatensaus, mozzarella, spinazie, champignons, rode ui, tomaatjes, verse knoflook en de andere helft is extra cheesy met tomatensaus, mozzarella en buffel mozzarella. Met op de rand onze knoflookolie.

 

0