Bestelling

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment

.

Actiepizza bestellen bij New York Pizza

Wat is nou een actiepizza van New York Pizza? Dat zijn onze heerlijke pizza's die je tijdelijk kan bestellen tegen een scherpe prijs. Let op deze pizza's zijn vaak tijdelijk en sneller uit ons assortiment dan je denkt....

Enkele legendarische pizza's die de huidige actiepizza's voor zijn geweest zijn: Triple Salami Pizza, BBQ Piri Piri, Cheesy Camembert Pizza, Biefstuk Pizza en de Gyros Pizza. Onlangs hadden we zelfs een echte New Yorkse knaller: New York Hotdog Pizza. 

De huidige actiepizza's staan volledig in het thema van Azië, bestel deze pizza op een van onze overheerlijke bodems. je hebt ruim keuze!

Teriyaki Pizza

Asian food bestellen? Dan kan je nu ook voor pizza kiezen! Ga voor deze heerlijke combinatie van teriyaki en kip. Deze pizza combineert BBQ saus met mozzarella, rode ui, broccoli, chicken en is afgetopt met een lekkere swirl van teriyaki saus en sesamzaadjes. 

Hot Thai Pizza

Wie van Aziatisch eten houdt, heeft sowieso wel eens Thais bestelt. En wie van Thai houdt, en wie van Pizza houdt, heeft nu het geluk de Hot Thai Chicken Pizza te kunnen bestellen. Een heerlijke pizza met tomatensaus, mozzarella, rode ui, paprika, chicken, swirl van sriracha. Ook hier mag de knoflookolie op de rand niet ontbreken. 

Saté Pizza

Speciaal voor alle fans, terug van weggeweest! Deze overheerlijke pizza met satésaus, mozzarella, chicken, rode ui, gebakken uitjes en knoflookolie op de rand moet je proberen!