Bestelling

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment

.

Actiepizza bestellen bij New York Pizza

Wat is nou een actiepizza van New York Pizza.
Dat zijn onze heerlijke pizza's die je tijdelijk kan bestellen tegen een scherpe prijs. Let op deze pizza's zijn vaak tijdelijk en sneller uit ons assortiment dan je denkt....


Enkele legendarische pizza's die de huidige actiepizza's voor zijn geweest zijn: Sate Pizza, Triple Salami Pizza, Sicillian Meatlovers, BBQ Piri Piri, Cheesy Camembert Pizza, Biefstuk Pizza en de Gyros Pizza. 

New York Hotodg Pizza

Waar denk jij aan bij typisch New York’s eten? Een pizza? Een Hotdog? Wát denk je dan van onze New York Hot Dog Pizza?! Met deze heerlijke nieuwe pizza halen wij ‘The Original New York Hotdog’ naar Nederland. Deze mega lekkere New Yorkse pizza is belegd met echte stukjes hotdog en uiteraard mag de hotdog saus ook niet ontbreken. 

 

Triple Pepperoni

De Triple Pepperoni is een pizza voor ware liefhebbers van pepperoni, deze pizza staat echt in teken van heerlijke pepperoni en is rijkelijk belegd met pepperoni, salami en chorizo.

De Triple Pepperoni pizza wordt bereid met veel pepperoni, een pittig gekruid worstje dat afkomstig is uit Amerika en voor 100% bestaat uit halal rundvlees. Daarnaast is deze pizza ook belegd met heerlijke salami en een lekkere pittige chorizo (beide bestaande uit halal rundvlees). 

 

Biefstuk & Bacon Pizza

Na het succes van de BBQ Bacon & Beef en onze BBQ Bacon & Chicken pizza introduceren wij nu een heerlijke nieuwe pizza met onze lekkere en knapperige 100% kip-bacon. Maar wat er nog meer bijzonder is aan deze pizza? De pizza is belegd met heerlijke stukjes biefstuk! Opnieuw een ware smaaksensatie. 

 

Four Tasty XXL Triple Pepperoni

DREAMS COME TRUE met de FOUR TASTY XXL Triple Pepperoni Bacon. Niet 1, niet 2, niet 3, maar 4 smaken op 1 pizza! Margherita, Double Pepperoni, Salami én Chorizo met rode ui. En dat allemaal op een pizza! Dit is heaven!

De four tasty XXL is big, heel big! De perfecte pizza om te delen! En als je echt stoer bent eet je ‘m gewoon helemaal alleen. Dit is de ultieme pizza als je niet kan kiezen. Deze topper is verkrijgbaar vanaf 15,99 bij afhalen.