Bestelling

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment

.

Actiepizza bestellen bij New York Pizza

Wat is nou een actiepizza van New York Pizza? Dat zijn onze heerlijke pizza's die je tijdelijk kan bestellen tegen een scherpe prijs. Let op deze pizza's zijn vaak tijdelijk en sneller uit ons assortiment dan je denkt....

Enkele legendarische pizza's die de huidige actiepizza's voor zijn geweest zijn: Sate Pizza, Triple Salami Pizza, BBQ Piri Piri, Cheesy Camembert Pizza, Biefstuk Pizza en de Gyros Pizza. Onlangs hadden we zelfs een echte New Yorkse knaller: New York Hotdog Pizza.

De huidige actiepizza's staan volledig in het thema van Italië, bestel deze pizza dan ook op onze Italian bodem. Wil je toch liever voor een andere bodem gaan, heb je ruim keuze!

BBQ Sicilian Meatlovers

Bella Italia: New York Pizza brengt Italië bij je thuis. Houd jij van vlees op je pizza? Dan is deze Meatlovers met een Siciliaanse twist dé pizza voor jou. De BBQ Sicilian Meatlovers has it all. Rijkelijk belegd met pepperoni, bacon en chorizo, afgetopt met peterselie en uiteraard mag de knoflookolie op de rand ook niet ontbreken.

Truffel Pizza

Truffelmayonaise en pizza, dat is zeker één van de populaire combinaties in Italië. En New York Pizza brengt nu Italië bij jou thuis! De Truffel Pizza is voor de echte fijnproever en combineert de heerlijke smaken van basilicum, parmezaan en truffelmayonaise. Wat wil je nog meer? 

Caprese Pizza

Wie aan Italië denkt, denkt aan Caprese. En wie aan Italië denkt, denkt aan pizza. Dus, New York Pizza brengt met deze vernieuwde Caprese Pizza een stukje Italië bij jou thuis! Deze klassieker combineert verse cherry tomaat met een swirl van pesto en zorgt dat je op en top kan genieten van een heerlijke pizza met frisse smaak. 

Quattro Stagioni XXL

Quattro Stagioni, dé Italiaanse pizza voor wie niet kan kiezen. Niet 1, niet 2, niet 3, maar 4 smaken op 1 pizza! De perfecte pizza om te delen. En als je echt stoer bent eet je ‘m gewoon helemaal alleen. Deze topper is verkrijgbaar vanaf 15,99 bij afhalen. De ultieme kans om op 1 pizza te genieten van 4 verschillende smaken. Beloon jezelf met een heerlijke 40cm, 4 smaken 1 pizza bij New York Pizza.