Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

.

Actiepizza bestellen bij New York Pizza

Wat is nou een actiepizza van New York Pizza? Dat zijn onze heerlijke pizza's die je tijdelijk kan bestellen tegen een scherpe prijs. Let op deze pizza's zijn vaak tijdelijk en sneller uit ons assortiment dan je denkt...

Enkele legendarische pizza's die de huidige actiepizza's voor zijn geweest zijn: Triple Salami Pizza, BBQ Piri Piri, Saté Pizza, Cheesy Camembert Pizza, Biefstuk Pizza, BBQ Hawaii Pizza, Texas Mixed Grill Pizza en de Gyros Pizza. We hebben zelfs een echte New Yorkse knaller gehad: New York Hotdog Pizza.

De huidige actiepizza's zijn Italian pizza's. Bestel een van deze Italian actiepizza's op een van onze overheerlijke bodems. Van dunne bodem tot dikke bodem tot bloemkoolbodem, er is ruime keuze!

Mama Mia Meatlovers

Zin in een heerlijke Italiaanse pizza met lekker veel vlees? Dan is Mama Mia Meatlovers de pizza voor jou. De Mama Mia Meatlovers Pizza is belegd met tomatensaus, mozzarella, pepperoni, rode ui  en gehakt. Op de rand van de pizza zit knoflookolie. 

Sicilian Sausage & Salami 

Voor de echte Italian foodlover: de Sicilian Sausage & Salami Pizza! Een overheerlijke pizza met tomatensaus, mozzarella, salami, sausage, oregano en heerlijke knoflookolie op de rand. Een pizza die je zeker wilt proberen als Italian foodlover.

Margheta di Bufala

Voor de grootste cheeselovers onder ons: de Margherita di Bufala pizza! Een pizza met tomatensaus, mozzarella, buffelmozzarella, Parmezaan, oregano en knoflookolie op de rand. 

Melanzane Parmigiano

Fan van Melanzane? Dan mag je deze pizza niet missen. De Melanzane Parmigiana pizza is belegd met tomatensaus, mozzarella, buffelmozzarella, aubergine, cherry tomaat, parmezaan en zwarte peper. Ook deze pizza heeft knoflookolie op de rand. 

0