Bestelling

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment

.

Actiepizza bestellen bij New York Pizza

Wat is nou een actiepizza van New York Pizza? Dat zijn onze heerlijke pizza's die je tijdelijk kan bestellen tegen een scherpe prijs. Let op deze pizza's zijn vaak tijdelijk en sneller uit ons assortiment dan je denkt...

Enkele legendarische pizza's die de huidige actiepizza's voor zijn geweest zijn: Triple Salami Pizza, BBQ Piri Piri, Cheesy Camembert Pizza, Biefstuk Pizza en de Gyros Pizza. Onlangs hadden we zelfs een echte New Yorkse knaller: New York Hotdog Pizza.

De huidige actiepizza's staan volledig in het thema van Amerika. Bestel deze pizza op een van onze overheerlijke bodems, je hebt ruim keuze!

Texas Mixed Grill

Speciaal voor de echte Amerikalover: de Texas Mixed Grill pizza met extra veel vlees. Deze pizza is belegd met tomatensaus, mozzerella, rode ui, pepperoni, bacon (van 100% kip), sausage, een swirl van BBQ saus en heerlijke knoflookolie op de rand. Deze pizza moet je als Amerikalover geproefd hebben, bestel direct!

Chicken Bacon Club

Speciaal voor de echte Amerika-club sandwich-lover: de Chicken Bacon Club pizza! Deze overheerlijke pizza is belegd met tomatensaus, mozzerella, rode ui, cherry tomaatjes, bacon (van 100% kip), kip, een swirl van mayonaise, ijsbergsla en heerlijke knoflookolie op de rand. Voor de echte clubsandwich meets pizza ervaring moet je deze pizza geproefd hebben!

Veggie Tuna Melt

Voor de echte vegetarische Amerikalover: de Veggie Tuna Melt pizza met extra veel kaas! Deze topper is belegd met tomatensaus, 3 soorten kaas: mozzerella, cheddar en Goudse kaas, rode ui, cherry tomaatjes, vegan tonijn, olijven, extra cheddar en knoflookolie op de rand. Als echte tuna melt liefhebber moet je deze pizza proeven! En dan ook nog met vegan tonijn die niet van echt te onderscheiden is, hoe fantastisch is dat? Bestel ‘m nu!

Vegan Tuna Melt

Speciaal voor onze vegan Amerikalovers: de Vegan Tuna Melt pizza! Deze overheerlijke pizza is belegd met tomatensaus, onze vegan kaas, rode ui, cherry tomaatjes, vegan tonijn, olijven, ijsbergsla en knoflookolie op de rand. Proef ‘m nu!