Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

.

Actiepizza bestellen bij New York Pizza

Wat is nou een actiepizza van New York Pizza? Dat zijn onze heerlijke pizza's die je tijdelijk kan bestellen tegen een scherpe prijs. Let op deze pizza's zijn vaak tijdelijk en sneller uit ons assortiment dan je denkt...

Enkele legendarische pizza's die de huidige actiepizza's voor zijn geweest zijn: Triple Salami Pizza, BBQ Piri Piri, Saté Pizza, Cheesy Camembert Pizza, Biefstuk Pizza, Texas Mixed Grill Pizza en de Gyros Pizza. Onlangs hadden we zelfs een echte New Yorkse knaller: New York Hotdog Pizza.

De huidige actiepizza's staan volledig in het thema van Little Italy. Bestel deze Italian pizza's op een van onze overheerlijke bodems, je hebt ruim keuze!

Mama Mia Meatlovers

Zin in een echte Italiaanse pizza met lekker veel vlees? Dan zit je helemaal goed met de Mama Mia Meatlovers Pizza. De Mama Mia Meatlovers pizza is belegd met tomatensaus, mozzarella, rode ui, pepperoni, ham, gehakt en knoflookolie op de rand van de pizzabodem om het compleet te maken.

Sicilian Sausage & Salami

Voor de echte Italian foodlover: Sicilian Sausage & Salami Pizza! Een overheerlijke pizza met tomatensaus, mozzarella, Italiaanse sausage, salami, heerlijke knoflookolie op de rand en oregano kruiden om het af te maken. Een pizza die je geproefd moet hebben als Italiaanse pizza liefhebber.

Italian Garlic Chicken

De Italian Garlic Chicken: deze luxe Italiaanse actiepizza is er een die je niet wilt missen. Op de Italian Garlic Chicken Pizza vind je crème fraîche, knoflook crème, mozzarella, champignon, rode ui, broccoli, kip, Parmezaan flakes en oregano. Op de rand van de pizzabodem zit onze heerlijke knoflookolie. 

}