Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

.

Actiepizza bestellen bij New York Pizza

Wat is nou een actiepizza van New York Pizza? Dat zijn onze heerlijke pizza's die je tijdelijk kan bestellen tegen een scherpe prijs. Let op deze pizza's zijn vaak tijdelijk en sneller uit ons assortiment dan je denkt...

Enkele legendarische pizza's die de huidige actiepizza's voor zijn geweest zijn: Triple Salami Pizza, BBQ Piri Piri, Saté Pizza, Cheesy Camembert Pizza, Biefstuk Pizza, Texas Mixed Grill Pizza en de Gyros Pizza. We hebben zelfs een echte New Yorkse knaller: New York Hotdog Pizza.

De huidige actiepizza's staan volledig in het thema van de Alpen. Bestel deze Alpen pizza's op een van onze overheerlijke bodems, je hebt ruim keuze!

Duitse biefstuk pizza

Een echte Duitse pizza proberen? Dan is de Duitse biefstuk pizza voor jou. Deze pizza is belegd met Hollandaisesaus (romige botersaus), mozzarella, biefstukreepjes, groene asperges en zwarte peper. Op de rand van de pizza zit knoflookolie.

Schnitzel pizza

Voor de schnitzel fans: een echte Schnitzel Pizza! Een overheerlijke pizza met tomatensaus, knoflookcreme, mozzarella, rode ui, broccoli, schnitzelreepjes (kip), cherrytomaat, swirl van knoflooksaus en heerlijke knoflookolie op de rand. Een pizza die je wilt proberen.

Prosciutto e Funghi pizza

Dé Italiaanse special: Prosciutto e Funghi Pizza. Onze actiepizza met tomatensaus, mozzarella, bacon, ham, champignons en oregano. Op de rand zit een heerlijke knoflookolie. Met deze klassieke pizza zit je altijd goed.