Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

.

Actiepizza bestellen bij New York Pizza

Wat is nou een actiepizza van New York Pizza? Dat zijn onze heerlijke pizza's die je tijdelijk kan bestellen tegen een scherpe prijs. Let op deze pizza's zijn vaak tijdelijk en sneller uit ons assortiment dan je denkt...

Enkele legendarische pizza's die de huidige actiepizza's voor zijn geweest zijn: Triple Salami Pizza, BBQ Piri Piri, Saté Pizza, Cheesy Camembert Pizza, Biefstuk Pizza, Texas Mixed Grill Pizza en de Gyros Pizza. We hebben zelfs een echte New Yorkse knaller gehad: New York Hotdog Pizza.

De huidige actiepizza's zijn Double Tasty pizza's, voor iedereen die niet wil kiezen. Bestel een van deze Double Tasty pizza's op een van onze overheerlijke bodems, je hebt ruim keuze!

Double Tasty BBQ Pulled Beef & Extra Cheesy

De BBQ Pulled Beef & Extra Cheesy is een Double Tasty pizza met op één helft BBQ saus, mozzarella, pulled beef, rode ui, paprika en een swirl van BBQ saus. De andere helft is belegd met tomatensaus, mozzarella en buffelmozzarella. De pizza wordt afgemaakt met onze heerlijke knoflookolie op de rand.

Double Tasty Gyros Pizza & Extra Cheesy

Een eerdere klassieker is terug van weggeweest: de Gyros pizza. Deze bestel je nu als Double Tasty met de Extra Cheesy pizza. Een helft is belegd met tomatensaus, mozzarella, rode ui en gyros (van kip), waar je een cupje tzatziki bij krijgt. Op de andere helft zit tomatensaus, mozzarella en buffelmozzarella. Ook op deze pizza vind je natuurlijk onze knoflookolie op de rand.

Double Tasty Courgette pizza & Extra Cheesy

Voor onze vegetariërs, of degene die gewoon deze heerlijke pizza willen proberen, hebben wij een Double Tasty met op een helft tomatensaus, mozzarella, courgette, rode ui, gorgonzola en chili flakes. De andere helft is belegd met tomatensaus, mozzarella en buffelmozzarella. Op de rand zit onze knoflookolie. Deze pizza wordt gratis(!) op een bloemkoolbodem gemaakt.