Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

.

Actiepizza bestellen bij New York Pizza

Wat is nou een actiepizza van New York Pizza? Dat zijn onze heerlijke pizza's die je tijdelijk kan bestellen tegen een scherpe prijs. Let op deze pizza's zijn vaak tijdelijk en sneller uit ons assortiment dan je denkt...

Enkele legendarische pizza's die de huidige actiepizza's voor zijn geweest zijn: Triple Salami Pizza, BBQ Piri Piri, Saté Pizza, Cheesy Camembert Pizza, Biefstuk Pizza, BBQ Hawaii Pizza en de Texas Mixed Grill Pizza. We hebben zelfs een echte New Yorkse knaller gehad: New York Hotdog Pizza.

De huidige actiepizza's zijn onze wereld pizza's, uit diverse landen over de wereld. Bestel deze actiepizza's op een van onze overheerlijke bodems. Van dunne bodem tot dikke bodem tot bloemkoolbodem, er is ruime keuze!

Saté pizza

Speciaal voor de fans: deze klassieker terug van weggeweest! Op veler verzoek is de Saté pizza weer tijdelijk terug bij New York Pizza. Mis deze pizza met satésaus, mozzarella, rode ui, ketjap kip en gebakken uitjes niet en bestel nu.

Gyros pizza

Voor deze pizza hebben we ons laten inspireren door de Griekenland. De Griekse specialiteit gyros blijkt overheerlijk te smaken op een New York Pizza. Deze pizza is belegd met tomatensaus, gyros en rode ui. Je krijgt er een cupje tzatziki saus bijgeleverd.

Ibiza Meatlovers pizza

Onze nieuwste aanwinst is de Ibiza Meatlovers pizza, voor de echte meatlovers onder ons. Een pizza met tomatensaus, mozzarella, rode ui, kip, chorizo, cherry tomaat en peterselie. Op de rand natuurlijk onze heerlijke knoflookolie.

Ibiza Veggie Light

Op de lijn letten (goede voornemens? In shape komen voor Ibiza?) maar wel pizza eten? Daarvoor hebben wij de Ibiza Veggie Light pizza ontwikkeld. Deze pizza is belegd met veel groente, een dunnere bloemkoolbodem en minder kaas, waardoor deze pizza een bewuste keuze is. Maar geen zorgen; deze pizza is nét zo lekker als onze andere pizza’s. 

0