Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

.

Actiepizza bestellen bij New York Pizza

Wat is nou een actiepizza van New York Pizza? Dat zijn onze heerlijke pizza's die je tijdelijk kan bestellen tegen een scherpe prijs. Let op deze pizza's zijn vaak tijdelijk en sneller uit ons assortiment dan je denkt...

Enkele legendarische pizza's die de huidige actiepizza's voor zijn geweest zijn: Triple Salami Pizza, BBQ Piri Piri, Saté Pizza, Cheesy Camembert Pizza, Gyros Pizza, BBQ Hawaii Pizza en de Texas Mixed Grill Pizza. We hebben zelfs een echte New Yorkse knaller gehad: New York Hotdog Pizza.

De huidige actiepizza's zijn onze Chicken actiepizza's. Bestel deze actiepizza's op een van onze overheerlijke bodems. Van dunne bodem tot dikke bodem tot bloemkoolbodem, er is ruime keuze! Heerlijke pizza's om te eten op een zomerse dag in het park. Of gewoon thuis op de bank. 

Korean BBQ Chicken pizza

Een nieuwe. zomerse pizza met Korean Chicken. Deze heerlijke Korean BBQ Chicken Pizza is een pizza met BBQ-saus, mozzarella, rode ui, paprika, Korean chicken, sesamzaadjes en lente ui. Op de rand zit knoflookolie.

Hete kip pizza

Op veler verzoek is de Hete Kip pizza weer tijdelijk terug van weggeweest. De Hete Kip pizza is er voor mensen die houden van pizza, kip én pittig eten. De Hete Kip pizza is belegd met tomatensaus, mozzarella, rode ui, hete kip, sweet chili saus swirl en lente ui.

BBQ Grilled chicken

Helemaal passend in ons zomerse chicken thema: de BBQ Grilled Chicken pizza. De BBQ Grilled Chicken pizza is een pizza met BBQ saus, mozzarella, rode ui, paprika, grilled chicken, rundergehakt en een BBQ swirl. 

0