Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

.

Actiepizza bestellen bij New York Pizza

Wat is nou een actiepizza van New York Pizza? Dat zijn onze heerlijke pizza's die je tijdelijk kan bestellen tegen een scherpe prijs. Let op deze pizza's zijn vaak tijdelijk en sneller uit ons assortiment dan je denkt...

Enkele legendarische pizza's die de huidige actiepizza's voor zijn geweest zijn: Triple Salami Pizza, BBQ Piri Piri, Saté Pizza, Cheesy Camembert Pizza, Gyros Pizza, BBQ Hawaii Pizza en de Texas Mixed Grill Pizza. We hebben zelfs een echte New Yorkse knaller gehad: New York Hotdog Pizza.

De huidige actiepizza's zijn onze après-ski actiepizza's. Voor dat echte wintersport gevoel hoef je niet de bergen in. Nee, daarvoor ben je bij New York Pizza aan het goede adres! De komende maanden kun je namelijk heerlijke winterse après-ski smaken bij ons bestellen:

Flammkuchen pizza

Flammkuchen pizza, deze is het lekkerste op onze Thin & Crispy bodem! Dat is namelijk een pizza met pizza met crème fraîche, mozzarella, rode ui, verse spinazie, verse knoflook en bacon (100% kip).

Tiroler meatlover pizza

Voor de echte meatlovers hebben we de Tiroler Meatlover pizza. Dat is een pizza met tomatensaus, mozzarella, peperoni, bacon (100% kip) en rundergehakt.

Alpenkaas pizza

Voor alle cheeselovers: de Alpenkaas pizza. Een pizza met vier verschillende soorten kaas. Ken je de smaak van een heerlijke pannetje kaasfondue? Ja die ja! Daar smaakt ie naar, maar dan op een pizza.

Prosciutto e Funghi pizza

A classic but fantastic, de prosciutto e Funghi. Onze Prosciutto e Funghi is een pizza belegd met tomatensaus, mozzarella, ham (kalkoen), champignons en oregano.

 

0