Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

.

Foodies opgelet! Een heel enkele keer komt alles wat goed en geweldig is samen in één enkele pizza. New York Pizza introduceert met trots de Premium Pizza’s. Op biologische bodem met premium toppings.

Biefstuk Chimichurri: Nice to Meat!

Watch out, Meatlovers! New York Pizza komt met een nieuwe pizza die je op het lijf geschreven is. Op een 100% biologische bodem vind je, naast tomatensaus en mozzarella, reepjes supermalse biefstuk. De gegrilde tomaatjes, landverse lente-uitjes en -uiteraard- de authentieke Argentijnse chimichurri maken het helemaal af. Enjoy amigo’s!

Premium Mozzarella di Bufala: Mozzarella to the Max!

How about this? Je combineert de allerbeste buffelmozzarella met de allerfijnste bresaola op een 100% biologische bodem in een nu al legendarische pizza. En alsof je smaakpapillen nog niet genoeg gepamperd zijn, verrijken we hem ook nog met parmezanflakes, plukverse rucola en zongedroogde minitomaatjes. Kortom, het Grote Genieten is begonnen!

Premium Zwarte Truffel: Great Find!

Ga gruwelijk genieten van de Truffel Pizza. Met de rijkste tomatensaus, romigste mozzarella, sappigste champignons, volste truffeltapenade, de notigste rucola en premiumste Parmezaan. Op onze nieuwe biologische bodem dus. Beter wordt het niet!

0