Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

.

Pizza's bestellen gemakkelijk en snel doe je bij New York Pizza

Wij bij New York Pizza zijn natuurlijk grote liefhebbers van pizza! Diegene die de pizza heeft uitgevonden, verdient wat ons betreft dus ook zeker een eervolle vermelding... alleen wie heeft de pizza bedacht? Dat is een vraag zonder duidelijk antwoord. Pizza’s worden in veel verschillende landen gegeten. Denk aan Griekse, Turkse, Marokkaanse en Mexicaanse pizza’s en natuurlijk de meest bekende; de Italiaanse en de Amerikaanse variant.

Maar de pizza lijkt veel verder terug te gaan. Al in de 9e eeuw voor Christus bakten mensen platte broden die ze gebruikten als bord, met verschillende ingrediënten als beleg af in een oven die je kunt vergelijken met een pizzaoven van nu. Zo lijkt de pizza tot stand te zijn gekomen. Hierbij alsnog een bedankje aan onze culinaire voorouders!

Actiepizza's bij New York Pizza bestellen

Elk kwartaal introduceren we een paar pizza's die maar voor beperkte tijd leverbaar zijn. Deze actiepizza's zijn scherp van prijs en zijn heerlijke pizza's die je moet proeven. Wacht niet te lang want voor je het weet zijn ze niet meer te bestellen! De huidige actiepizza's zijn de Thin & Crispy Actiepizza's, op onze nieuwe Thin & Crispy bodem. Eerdere actiepizza's waren Quattro Stagioni XXL, Texas Mixed Grill, Gyros pizza, Saté Pizza, Sicilian Meatlovers, Truffel Pizza, New York Hotdog Pizza, Teriyaki Pizza, Triple Salami en BBQ Bacon & Beef.

Voor vegetarische pizza's of Vegan Pizza's ben je ook bij New York Pizza aan het juiste adres!

Ook als je even geen zin hebt in vlees, vis of andere dierlijke producten kan je bij ons genieten van de beste pizza. Bestel een van onze vegetarische of vegan pizza’s. Aangegeven met speciale icoontjes zodat ze eenvoudig als vegetarische of vegan optie te herkennen zijn.

0