Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

Wat is de beste tijd om pizza te bestellen?

Ben jij altijd al benieuwd geweest naar het beste moment om je pizza te bestellen? Dan moet je weten wat de piekmomenten voor pizzabezorgers zijn. Zodat de pizzabezorger zo snel mogelijk voor jouw deur staat. Wij vertellen je dus wat de meest populaire besteltijd en drukste dag van de week zijn zodat jij op het beste moment jouw pizza kan bestellen en deze razendsnel in huis hebt! 

Populaire besteltijd

Misschien raad je het al, maar de meest populaire besteltijd van New York Pizza is tussen 17:00 en 19:00 uur. Dit is natuurlijk hét moment voor ons Nederlanders om aan avondeten te denken. De meeste bestellingen die in deze tijdsperiode worden gedaan worden dan ook bezorgd in dit piekmoment door onze pizzabezorgers. Zij komen naar je toe in weer en wind om jou te laten genieten van de heerlijkste pizza’s.

Drukste dag

Naast dat er populaire besteltijden zijn, is het op vrijdag nog eens extra druk. Logisch natuurlijk want pizza bestellen is de beste manier om het weekend in te luiden. Gezellig met vrienden wat drinken of in je eentje op de bank met een serie: hoe je het weekend ook viert, pizza hoort erbij. Het is daarom niet gek dat vrijdagavond het drukst is.

Rustigere momenten om te bestellen

Wil je liever bestellen op een wat rustiger moment? Bestel dan jouw pizza voor 17:00 of na 22:00 uur. Op deze momenten hebben onze pizzabezorgers het wat rustiger. 

 

Wanneer je wil bestellen op een dag die, in tegenstelling tot vrijdag, een stuk rustiger is, ga dan voor maandag. De eerste dag van de week is niet erg populair om pizza te bestellen. Terwijl we op maandag pizza waarschijnlijk het hardste nodig zullen hebben na de zware eerste werkdag van de week. 

Wanneer bestel jij jouw pizza?

Heb je na het lezen van dit artikel ook trek gekregen in een pizza? Bestel dan nu jouw pizza en onze pizzabezorger staat zo bij je op de stoep (ook al is het vrijdagavond 19.00 uur ;))!

 

Meer blogs lezen?

7 weetjes over pizza die je laten watertanden

5 tips voor dé ultieme late night snack

Zo wordt pizzadeeg gemaakt...

Of bezoek onze Blog pagina voor nog meer blogs!

0