Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

5 originele tips voor Date night tijdens corona

Heeft je lief laatst nog een verloren chipje uit je haar gehaald? En vraag je je af wat je vroeger droeg behalve een joggingsbroek? Dan wordt het tijd voor een goede date night thuis. Maar wat kan je thuis doen tijdens corona? Wij willen je helpen van je luie reet te komen en weer wat frisse energie in je relatie te pomp - ahum - stoppen.

Tip 1: Niks is sexier dan Bob Ross

Wie!? Bob Ross is een schilder (met een mega bos haar) die vindt dat iedereen kan schilderen. Met zijn programma laat hij zien hoe makkelijk het is. En dat in echte 80’s en 90’s stijl. Eerlijk is eerlijk, als je zijn stappen volgt dan is het resultaat bizar. Zelfs met twee linkerhanden maak je nog wat moois. Daarnaast word je helemaal gelukkig van hoe veel plezier deze man heeft tijdens het schilderen. Een goede boost voor je creativiteit én je relatie! 

 

Wat moet je doen? 

Op zijn Youtube kanaal kan je kiezen welke van zijn filmpjes je wil volgen. 

Koop wat verf, kwasten en twee doeken. (Zeker weten wat je nodig hebt? Bob laat dit aan het begin van een filmpje zien.) 

Tip 2: Cocktail avond

Samen uitgebreid koken hebben de meeste mensen nu al wel als date thuis gehad. Wat in dezelfde categorie valt maar nog veel leuker is, is een cocktail night! Naast dat je natuurlijk samen lekker gaat borrelen, is het ook leuk als je je daarop kleed. Trek dus weer even je feestelijke kleding uit de kast! 

 

Wat moet je doen? 

Zoek een aantal lekkere cocktails uit een haal daarvoor de benodigdheden. Lekkere cocktails om uit te proberen zijn: Dark ‘n Stormy, Tequila sunrise en een Old Fashioned. Hijs je ‘s avonds in wat feestelijks, zet een sfeervolle playlist aan en je bent er helemaal klaar voor! Meer drank inspiratie? Lees dan deze blog.

Tip 3: Offline game night! 

Zijn jullie wel competitief ingesteld of houden jullie wel van een uitdaging? Dan is de game night jullie perfecte thuis date. Je kan de avond natuurlijk vullen met kaartspellen of andere bordspellen die je al in je kast hebt liggen, maar je kan ook samen bij een spellenwinkel een spel uit gaan zoeken. 

 

Wat moet je doen? 

Je spellen klaarzetten (duh). Neem ook even de tijd om de instructies goed te lezen. Niks is vervelender dan halverwege een spel vastlopen omdat je niet weet hoe je verder moet. Voor de echte competetievelingen: Maak een scorebord bij en bedenk een prijs voor de winnaar! 

Tip 4: Thema filmavond 

Komt er binnenkort een film of serie uit die je graag wil zien? Maak er dan een thema avond van! Zo kan je voor een horror thema avond het helemaal donker maken in de woonkamer. Wil je een romantische vibe? Maak het donker, doe wat kaarsen aan en zet rozen neer. Drinkt de hoofdpersoon een specifiek drankje? Zorg dan dat je dat in huis hebt. Wordt er wat specifieks gegeten? Dat is dan wat jij vanavond eet! (Oké, misschien niet als je een kannibalenfilm kijkt..) 

 

Tip voor een ontspannen filmavond

Wil je samen lekker ontspannen en niet te veel voorbereiden? Bestel dan een pizza. De keuze in toppings zijn zo breed dat je altijd wel een pizza kan maken die bij je thema past! 

Tip 5: Picknick time

Is het te lekker weer om binnen te zitten? Ga dan picknicken! Dat kan natuurlijk net zo goed op een balkon, in een tuin of in een park dat in de buurt ligt. De meeste mensen vinden het veel gedoe om een hele picknick samen te stellen. Daar hebben wij een makkelijke oplossing voor. Je kan namelijk super makkelijk een picknick samenstellen met onze fingerfood opties. Zonder enige moeite heb je dan een heel kleedje vol lekkere hapjes! 

 

Tip voor het bestellen in een park

Wij hebben natuurlijk een adres van je nodig. Vul het dichtstbijzijnde adres in en zet in de opmerkingen dat het gaat om een bestelling in het park. Zet er voor de zekerheid je mobiele nummer in en waar je aan te herkennen bent. Onze bezorger zal je vinden. Helemaal zeker weten dat hij je vindt? Ga dan bij het opgegeven adres staan!

 

Meer blogs lezen?

7 weetjes over pizza die je laten watertanden

5 tips voor dé ultieme late night snack

De lekkerste, beste en gezondste pizza toppings

Of bezoek onze Blog pagina voor nog meer blogs!

0