Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

Glutenvrije pizza's

Houd jij ook zoveel van pizza maar kun je niet (goed) tegen gluten? Bij New York Pizza hebben we daar een oplossing voor! Zo heb je bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor een pizza met glutenvrije pizzabodem met glutenvrije saus en toppings, zodat je toch kunt genieten van een heerlijke pizza.

Samenstellen van een glutenvrije pizza 

Om jou op weg te helpen hebben we op een rijtje gezet hoe jij jouw glutenvrije pizzabodem kunt beleggen met glutenvrije saus en toppings. Dit zodat jouw pizza gemakkelijk glutenvrij online of in één van onze filialen besteld kan worden!

Het begint bij het deeg: ga voor een glutenvrij pizzadeeg

Je glutenvrije pizza begint bij de bodem en daarom is het belangrijk dat het deeg van je pizza glutenvrij is. Bij New York Pizza kun je kiezen voor een glutenvrije pizzabodem. Welke producten wel gluten bevatten zijn de New York & Italian style pizza degen en de bloemkoolbodem.

Kies een glutenvrije saus

Wanneer je niet tegen gluten kunt is het natuurlijk belangrijk dat geen enkel ingrediënt op de pizza gluten bevat. Niet alleen de pizzabodem moet dan glutenvrij zijn, er moet ook een glutenvrije saus op jouw pizza.

Bij New York Pizza heb je de keuze uit twee glutenvrije sauzen . Dit zijn de tomatensaus en  BBQ-saus. Voornamelijk met de glutenvrije saus tomatensaus kun je alle kanten op en hoef jij niet te balen van jouw glutenallergie.

Ga voor glutenvrije (vegan) toppings

Gelukkig bestaan er ook een hoop lekkere glutenvrije toppings waar je voor  kunt kiezen. Zo is er goed nieuws voor de cheese lovers onder ons: er zitten geen gluten in kaas.

Niet alleen kan je kiezen uit kaas, er zijn nog een hele hoop andere opties. Houd jij van vlees op jouw pizza? Ook dat kan! Kip, bacon, ham, pepperoni en rundergehakt zijn verschillende mogelijkheden om jouw glutenvrije pizza helemaal compleet te maken.

Ben je meer van de veggie pizza’s? Kies dan voor een pizza met deze glutenvrije toppings: ui, paprika, champignons, groene olijven en broccoli.

Is mozzarella glutenvrij?

Het antwoord is ja. Hierdoor kun jij sowieso kiezen voor een glutenvrije pizza met mozzarella, Parmezaanse kaas en/of Goudse kaas.

Welke glutenvrije pizza's zijn er?

Benieuwd uit welke glutenvrije pizza’s je allemaal kunt kiezen? Met een pizza Margherita of pizza Hawaii zit je sowieso goed. Wanneer je een overzicht wil van alle pizza’s die op dit moment leverbaar zijn met glutenvrije pizzabodem, klik dan hier. Welke glutenvrije pizza kies jij?

Je favoriete glutenvrije pizza bestellen en laten bezorgen

Heb je door het lezen over al deze pizza’s ook trek gekregen? Bestel dan nu jouw pizza met glutenvrije pizzabodem, glutenvrije saus en toppings en het genieten kan beginnen. Bestellen doe je gemakkelijk en snel online, de rest regelen wij. Bon appetit!

 

 

 

Meer blogs lezen?

Wat is het verschil tussen een Italiaanse en Amerikaanse pizza?

Vegetarische pizza's met watertandende toppings 

Zo wordt pizzadeeg gemaakt...

Of bezoek onze Blog pagina voor nog meer blogs!

 
0