Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

Lunch time is pizza time!

Of je nou thuiswerkt of op een kantoor, zodra het 12 uur is krijgen jij en collega’s trek. Wil je eens wat anders dan je gemealprepte salade, je bammetje of het buffet van de baas? Lunch bestellen of afhalen is dan een super optie! Zoek je nog goede lunch ideeën? Een pizza maakt elke lunch (of zelfs vergadering) leuker! Maar pizza lunch heeft meer voordelen. Lees hieronder meer. 

 

Lunch laten bezorgen = gezelligheid 

Je lunch bestellen en laten bezorgen is super efficiënt én ook nog leuk. Jij en je collega’s zoeken je favoriete pizza uit en hoeven alleen maar te wachten tot hij er is. Als de bezorger er is dan kan je gezellig samen van jullie lunch genieten! 

 

Wil je een wacht-spelletje spelen? Maak dan een Pizza pool! Doe allemaal een voorspelling (op de minuut precies) wanneer de bezorger er zal zijn. Degene die het dichtst bij zit mag van een andere pizza naar keuze een punt pikken! (Of uitwisselen, als je lief wil zijn voor je collega’s...)

 

Lunch afhalen en lekker wandelen 

Zit je al uren achter je laptop te ploeteren en is het tijd voor wat beweging? Combineer dan je afhaal lunch met een goede wandeling! Met onze vele vestigingen is er altijd wel een New York Pizza waar je naartoe kan lopen. In onze winkels of op de terugweg kan je genieten van super verse pizza! Zo heb je je lunch én beweging gecombineerd. De rest van de werkdag kan jij er weer tegenaan! 


 

0