Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

Wat zijn de populairste pizza’s bij New York pizza?

Keuzes, keuzes, keuzes. Het kiezen van een pizza is en blijft lastig. Er zijn natuurlijk zoveel verschillende smaken. Wil je een keer een andere keuze maken dan normaal? Kies dan uit de lijst met populairste pizza’s van New York Pizza en je weet zeker dat je goed zit! 

Pizza Margherita

De pizza Margherita is de populairste vegetarische pizza van New York Pizza. Deze typisch Napolitaanse pizza smaakt extra goed door de verse tomatensaus en zachte mozzarella die wij gebruiken. Naast de standaard ingrediënten op deze populaire pizza zit er ook nog knoflookolie op de rand, die de pizza extra smaakvol maakt. Mocht je nu bang zijn dat je door de knoflookolie je date afschrikt, kunnen wij je verzekeren dat je hier geen angst voor hoeft te hebben! De smaak én geur zijn zeker niet overheersend!

Pizza Pepperoni 

Een andere populaire pizza is de pepperoni pizza. Zoals de naam al zegt is het hoofdingrediënt van deze pizza pepperoni, een scherpere variant van salami. Pepperoni wordt ook vaak vergeleken met chorizo, maar ze zijn wel degelijk verschillend. Zo is pepperoni een Italiaanse, droge worst gemaakt van fijngemalen varkensvlees en rundvlees met veel peper en is chorizo een spaanse worst van enkel varkensvlees met een grovere structuur en pittige kruiden. 

 

Naast dat er op deze pizza pepperoni zit, wordt de pizza ook belegd met tomatensaus, mozzarella, nóg meer pepperoni en nóg meer mozzarella. Een dubbel belegde pepperoni pizza dus, voor echte vleesliefhebbers!

Pizza Shoarma

Shoarma op een pizza wordt ook vaak besteld bij New York Pizza. Dé perfecte pizza voor mensen waarbij alleen al het woord shoarma hen het water in de mond doet lopen. Deze vers bereide pizza wordt gemaakt met kipshoarma, tomatensaus en mozzarella. Alleen al aan de ingrediënten te zien snappen wij waarom deze pizza zo populair is!

 

Aangezien we graag willen dat ook vegetariërs en vegans kunnen genieten van deze heerlijke pizza, is er ook een vegan variant te bestellen. Zo kan je zelfs zonder dierlijke producten te eten, genieten van deze populairste pizza.

Pizza Kip en Bacon

Ook deze populaire pizza bevat vlees. Om precies te zijn kip en bacon. Dat is natuurlijk een match made in heaven. De pizza is daarnaast ook nog belegd met mozzarella, rode ui en paprika. De pizza heeft een topping van barbecuesaus waardoor hij een zoetige smaak krijgt. Heb je zin in echt comfortfood en wil je wat nieuws proberen? Dan is dit echt de pizza voor jou!    

 

Mocht je, in plaats van de ‘normale’ New York Style pizzabodem, liever een andere bodem willen is dat natuurlijk ook mogelijk! Zo kun je kiezen uit een dunne Italiaanse bodem, de glutenvrije variant en de bloemkoolbodem. Voor ieder wat wils dus.

2 of 4 smaken op 1 pizza

Voor degene die écht niet kunnen kiezen is het bij New York Pizza mogelijk om te kiezen voor twee smaken op één. Ja, je leest het goed. Twéé smaken op één pizza. Wij snappen wel dat dit een van onze meest populaire pizza’s is aangezien je er veel verschillende kanten mee op kan! Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de ene kant te laten beleggen met kip en de andere kant met champignons. Of je gaat voor een helft mozzarella en een helft hawaii. Alles is mogelijk met deze populairste pizza en hij is ideaal om te delen!

 

Heb je zelfs met twee smaken nog keuzestress? Dan kan je ook nog kiezen voor vier smaken op één pizza! Dan kun je echt al je favorieten combineren! 

 

Voor welke pizza ga jij?

Heb je trek gekregen van al onze bestsellers? En heb je zin om eens wat nieuws te proberen? Bestel dan nu jouw pizza en wie weet heb jij er vanavond wel een nieuwe favoriet bij! 

 

 

Meer blogs lezen?

Hoe blijft pizza warm bij bezorging?

7 weetjes over pizza die je laten watertanden

Hoe wordt pizzadeeg gemaakt?

Of bezoek onze Blog pagina voor nog meer blogs!

 

0