Order

Select a store

You haven't ordered anything yet


5 tips voor dé ultieme late night snack

Of je nu aan het bingen bent op Netflix, een lange studienacht hebt of laat thuiskomt na een avondje uit - soms heb je gewoon zin in een late night snack. Maar ja, wat precies? Pizza, Ben & Jerry’s of toch een brownie? Die nachtelijke honger moet en zal gestild worden. Of je nu home alone bent of met vrienden, er zijn genoeg guilty pleasures om uit te kiezen. Dit zijn 5 tips voor een heerlijke late night snack.


 

Tip 1. Cheesy of gezonde pizza voor de grote trek

Een goede pizza margherita, quattro formaggi of pepperoni in de late avonduren is én blijft een van de beste late night snack ideas. Zéker in combinatie met vijf bier en een liter cola. Een rondje gezond kan natuurlijk ook met een bloemkoolbodem en groenten als topping. En waren je ogen weer eens groter dan je maag? Dan is een late morning (kater)ontbijtje voor de volgende dag ook meteen gefixt. Vaak smaakt de pizza the day after zelfs nog lekkerder dan de dag ervoor.

 

Tip 2. Warme pizzarolls voor de kleine trek of om te delen

Wél zin in pizza, maar geen zin om met je me-myself-and-I een hele pizza weg te beuken? Dan is een pizzaroll de oplossing. Ook als je met je vrienden, familie of lover bent, zijn deze opgerolde minipizza’s een aanrader. Een portie bestaat uit meerdere rolletjes, waardoor je makkelijk deelt met anderen.

 

Tip 3. High protein kipnuggets on the side

Feestje te vieren of gewoon zelf onstilbare trek in kipnuggets? Je favoriete fingerfood bestel je gewoon bij New York Pizza. Onze onweerstaanbare nuggets zijn goed voor de gains en komen in verschillende porties. Voor grote én kleine trek!

 

Tip 4. Ice, ice baby

Die serie binget nog net iets lekkerder weg met een beker ijs in je handen. Want zeg nou zelf, Ben & Jerry’s is precies wat je in die late uurtjes nodig hebt. Dat kan als late night snack of als dessert bij je pizzabestelling. New York Pizza heeft een brede range aan smaken op het menu staan. Welke is jouw favoriet?

 

Tip 5. Sweet as brownies

Je hebt een brownie en je hebt een bróóóównie. Die eerste is categorie ‘Droog & Teleurstellend’. Die tweede gaat direct door als regelrechte legend en bestel je bij New York Pizza. Zin in zowel ijs als chocola en is kiezen je grootste vijand? Dan is een beker Ben & Jerry’s typisch een gevalletje best-of-both-worlds. In verschillende ijssmaken zitten namelijk ook stukjes chocola.

 

Zin in heerlijk eten? Bestel je midnight snack bij New York Pizza

Ben jij een nachtbraker die 's avonds laat nog wel eens last heeft van een knorrende maag? Je favoriete late night snacks bestellen doe je gewoon bij New York Pizza. Ga voor onze pizza’s of upgrade je bestelling met side dishes als kipnuggets, brownies en Ben & Jerry’s. Check hier hoe snel de bezorger van New York Pizza bij jou op de stoep staat! 

 

Meer blogs lezen?

De lekkerste, beste en gezondste pizza toppings
Het geheim van de pizzakoerier: zó blijft je pizza warm bij bezorging

7 weetjes over pizza die je laten watertanden

Of bezoek onze Blog pagina voor nog meer blogs!

0