Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

5 tips voor Pizza’s voor kinderen

Wil je nooit meer ‘Dat lust ik nieeeet!’ horen? En wil je een blij kind tijdens het avondeten? Maak dan een feestje van het eten met je kinderen. Met pizza (groot favoriet bij onze kleine monsters) is dat makkelijk gedaan! Maar het kan nog leuker.  Dit zijn 5 tips voor pizza’s voor kinderen.

Mag ik even voorstellen: Meneer Pizzahoofd 

De manier om pizza nog leuker te maken is om er een Meneer Pizzahoofd van te maken. Net als bij Meneer Aardappelhoofd van Toy Story ga je ingrediënten aan je pizza toevoegen zodat hij een gezicht krijgt. Plakjes courgette kunnen ogen zijn en met reepjes paprika maak je een mond. Broccoli is perfect voor haar en plakken tomaat kunnen roze wangen zijn. Zelf kan je vast nog meer verzinnen! Extra bonus van deze tip is dat ze ook meer groenten eten. 
 

Wat heb je nodig? 1 pizza margherita per kind. Gesneden en voorgekookte groenten.

Sharing is caring - deel je pizza! 

Durft jouw kleine draak wel meer dingen te proeven dan alleen een tomaat en kaas? Bestel dan voor iedereen een ander pizza en wissel wat stukjes uit. 

Is de fase ‘van ruilen komt huilen’ nog heel erg aanwezig? Bestel dan een double tasty of zelfs een four tasty! Zo combineer je allemaal smaken op 1 pizza! 

Allergieën? Geen probleem 

Niks is zieliger dan een kinderfeestje waarbij het kind met een allergie zijn glutenvrije boterhammetje met lactosevrije kaas zit te eten terwijl de rest pizza’s verorberd. Dat hoeft ook helemaal niet meer! Bloemkool bodems en zelfs volledig glutenvrije bodems zijn een optie op alle pizza’s bij New York Pizza. Ook zijn er vegan opties en kan je zelfs alle pizza’s bestellen zonder kaas of saus. Nu kan iedereen mee eten op het kinderfeestje! 

Stel je eigen pizza samen 

Heb je een echte pietje precies aan tafel zitten? Wordt bij een olijfje dat per ongeluk de pizza aanraakte de hele pizza afgeschreven? Dan is dé oplossing om samen de perfecte pizza samen te stellen. Je kan van bodem tot saus tot toppings allemaal helemaal zelf uitkiezen met de optie ‘Maak je eigen pizza’. En wij beloven dat we de olijven hem niet laten aanraken...

The easy way - Funny meal 

Wil je de meest makkelijke avondmaaltijd voor kinderen? En is het bovenstaande je toch nog wat te veel werk? Bestel dan een Funny meal. Naast een pizza met een topping naar keuze, krijg je er ook een leuke surprise bij. Je kunt zelfs de voedingswaarde van je samengestelde pizza erop nalezen om er zeker van te zijn dat je een voedzame maaltijd hebt uitgezocht! 

 

 

Meer blogs lezen?

De lekkerste, beste en gezondste pizza toppings

Het geheim van de pizzakoerier: zó blijft je pizza warm bij bezorging

7 weetjes over pizza die je laten watertanden

Of bezoek onze Blog pagina voor nog meer blogs!

 

0