Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

Twee pizza’s in één

Pizza night is de beste avond de week, maar je staat elke keer voor een grote uitdaging! Want kun jij, als echte pizzaliefhebber, ook zo lastig kiezen welke smaak pizza je wilt? Dan is de Double tasty de perfecte pizza voor jou! Met de Double tasty biedt New York Pizza jou namelijk de mogelijkheid om twee smaken, half half, op één pizza te verwerken. Loopt het water je al in de mond? Lees dan vooral even verder.

De voordelen van twee pizza’s in één

Het kiezen van een half half pizza brengt verschillende voordelen met zich mee. Deze voordelen hebben we voor je op een rijtje gezet.

Je hoeft niet te kiezen

Het eerste (en misschien wel het belangrijkste) voordeel van de Double tasty is het feit dat je niet hoeft te kiezen tussen je twee favoriete pizza’s maar kunt genieten van allebei! Zeg maar dag tegen keuzestress.

Makkelijk te delen met vrienden

Daarnaast is een ander voordeel van de twee pizza’s in één dat deze gemakkelijk te delen is met één of meerdere vrienden. Ben jij van de vegetarische pizza’s maar houdt je vriend meer van een pizza met vlees? Dat is geen probleem met de Double tasty! Met deze pizza is iedereen gelukkig.

Probeer eens wat nieuws

Heb je mega zin in je favoriete pizza, maar zou je ook wel eens wat nieuws willen proberen? Ook dan is de Double tasty dé uitkomst. Je kan genieten van de oude vertrouwde smaak van je favoriet én helemaal los gaan met het ontdekken van iets nieuws! 

 

Welke mogelijkheden zijn er?

Met de Double tasty zijn er veel mogelijkheden om tot jouw ideale pizza te komen. Zo kun je niet alleen jouw twee favoriete smaken kiezen, ook is het mogelijk om je lievelingsbodem, de grootte en een topping voor de pizzarand zelf uit te kiezen. 

De bodem

Het samenstellen van een pizza begint bij de bodem. Ben je een grote eter of van plan om de pizza te delen met vrienden? Kies dan voor de NY style bodem van 35 of 40 centimeter. Wanneer een standaard pizza formaat voor jou groot genoeg is kan je het beste gaan voor een 25 of 30 centimeter bodem. Bij deze twee groottes is het namelijk mogelijk om te kiezen uit drie (!) verschillende bodems: NY style, Italian en de bloemkoolbodem. De bloemkoolbodem is perfect als je het liefst wat minder zout en/of calorieën wil eten.

Twee smaken

Na de bodem komen de belangrijkste keuzes. Nu kan je namelijk twee smaken uitkiezen waar je hart sneller van gaat kloppen. We weten zeker dat jij uit de 30+ smaken die er zijn, jouw perfecte combi kunt kiezen! Er zijn genoeg vegetarische varianten, maar ook voor de meatlovers onder ons is er een hoop keus. Voor ieder wat wils dus.

Topping voor je pizzarand

Jouw Double tasty is pas echt af wanneer je een topping hebt gekozen voor de pizzarand. Ook hier kun je kiezen uit meerdere opties: knoflookolie op de rand, gesmolten cheddar of gesmolten Parmezaanse kaas. Wanneer je gaat voor een van deze mogelijkheden kunnen we je verzekeren dat dit gaat zorgen voor een smaakexplosie in je mond en dat je nooit meer anders wil! Ben je nog niet helemaal overtuigend? Dan is het ook mogelijk om géén topping te kiezen voor je pizzarand.

Hoe bestel ik mijn Double tasty?

Wanneer we je hebben overtuigd om voortaan voor de Double tasty te gaan, is het handig om te weten hoe jij deze heerlijke pizza bestelt. Hieronder leggen we je daarom stap voor stap uit hoe je dit doet. Maak je klaar voor de lekkerste half half pizza ooit. 

 

Stap 1: Ga naar de bestelpagina en kies voor ‘Double tasty: twee smaken, 1 pizza’.

Stap 2: Kies je formaat en de bodem.

Stap 3: Kies twee smaken.

Stap 4: Kies een topping voor je pizzarand.

Stap 5: Genieten maar!

 

Hoe ziet jouw ideale twee in één pizza eruit?

Heb jij al een idee welke twee smaken je kiest voor jouw Double tasty? Bestel dan nu jouw ideale twee smaken in één pizza en het genieten kan beginnen!

 

 

Meer blogs lezen?

Wat is het verschil tussen een Italiaanse en Amerikaanse pizza?

Waar pizza écht vandaan komt

Zo wordt pizzadeeg gemaakt...

Of bezoek onze Blog pagina voor nog meer blogs!

 
0