Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld


Vegetarische pizza’s met watertandende toppings: welke opties zijn er?

De vegetarische pizza is in trek. Van traditionele kaas-tomaat-combi’s tot exotische druiven-met-geitenkaas-en-vijgen-varianten. Zelfs de grootste carnivoren zijn tegenwoordig wel te porren voor een goddelijke veggie pizza. Niet voor niets telt het menu van New York Pizza al veel vegetarische pizza’s!

Ingrediënten en toppings op je vegetarische pizza

Van complete groentetuin tot volledige kaasplank. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of het past wel op een vegetarische pizza. Denk voor de wat traditionelere toppings aan champignons, paprika, ui en ananas. New York Pizza belegt haar vegetarische pizza’s met de lekkerste volgende toppings. Je bekijkt het menu hier.

Vega of vegan pizza: wat is het verschil?

Op zowel vegetarische als veganistische pizza’s zit geen vlees en ook geen vis. Het verschil tussen een vegan en vega pizza is dat op de laatste wel kaas zit. Vegan pizza’s zijn 100% plantaardig en bevatten geen enkel dierlijk product. Zelfs de kaas is vegan. Een pizzabodem is volgens klassiek Italiaans recept sowieso al vegan. Deze bestaat namelijk alleen uit wat bloem, water en gist, een snuf zout en een scheutje olijfolie. Simpel, toch?

Voedingswaarden van een vegetarische pizza

Vaak zitten in vegetarische pizza minder calorieën, dan in een pizza met vette salami of parmaham. Simpelweg komt dit doordat er meestal meer groenten op een vega pizza zitten. Dit maakt een vega pizza dus meestal een gezonde(re) keuze. Doordat op vegan pizza’s geen kaas zit, zijn deze vaak nog wat licht verteerbaarder. Wil je minder of geen koolhydraten eten? Kies dan voor een pizza met bloemkoolbodem van New York Pizza. Dan zit je sowieso safe (én lekker).

Vegetarische pizza’s van New York Pizza

Genoeg vegetarische pizza’s te kiezen bij New York Pizza! Hier vind je onze vegetarische pizza's: nyp.nl/vegetarisch

Chef je eigen pizza

De beste pizzabaas ben je uiteindelijk gewoon zelf. Daarom stel je bij New York Pizza gewoon je eigen pizza samen. Jij kiest je favoriete bodem, vegetarische toppings en ingrediënten. Dan doen wij de rest!

Meer blogs lezen?

De opmars van de veganistische pizza: zo zit dat...

Waar moet je op letten bij een gezonde pizza?

De lekkerste, beste en gezondste pizza toppings

Of bezoek onze Blog pagina voor nog meer blogs!