Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

It's the dough

Onze perfecte pizza's beginnen altijd met de juiste bodem. De basis hiervoor is ons deeg, dat is geproduceerd volgens een authentiek, geheim recept. Wat je wel kunnen vertellen is dat het van 100% natuurlijke ingrediënten is gemaakt, geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat en vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen is. We zeggen daarom ook niet voor niets: ons deeg is ons geheim, en dat is wat onze pizza's zo lekker maakt. 

Verschillende bodems

Wist jij dat we bij New York Pizza verschillende type bodems hebben? Zo is er altijd voor iedereen wat wils. Je kunt kiezen voor een New York Style bodem, een Italiaanse bodem of een bloemkoolbodem. Welke bodem je ook kiest, ons deeg is altijd vers en zelfgemaakt.
 

New York Style bodem

De traditionele Amerikaanse bodem. Onze New York Style bodem is een dikkere bodem met een volle rand. Deze is voor de echte deeglovers onder ons. De bodem is extra lekker met onze heerlijk knoflookolie op de rand.

Onze tip: bestel de BBQ Meatlovers pizza op de New York Style bodem.


 

Italian bodem

Onze Italian bodem is voor de liefhebbers van Italiaanse pizza’s. Dit is een dunne bodem. Een Italiaanse bodem zoals je 'm ook in Italiaanse restaurants verwacht. De bodem is, doordat 'ie dun is, lekker knapperig. Ook deze bodem is heerlijk met onze knoflookolie op de dunne rand. Je kunt de Italian bodem bij al onze pizza's  bestellen.

Onze tip: bestel de Caprese pizza op de Italian bodem om het helemaal Italiaans te maken.

 

Bloemkoolbodem

De bloemkoolbodem is onze bewustere keuze. Deze bodem bevat 37% bloemkool, meer vezels, minder zout en minder calorieën dan onze New York Style bodem. Een luchtige bodem. En ondanks de 37% bloemkool is deze bodem qua smaak bijna niet te onderscheiden van de New York Style bodem. Ook deze bodems is met alle pizza's te bestellen en voorzien van onze knoflookolie rand als je dat wenst. 

Onze tip: bestel de Californian Veggie pizza op de bloemkoolbodem.


Glutenvrij

Daarnaast is er bij New York Pizza ook een glutenvrije bodem verkrijgbaar. Dus kan jij niet tegen gluten? Ook dan kun je pizza bestellen. De glutenvrije bodem lijkt op de de New York Style bodem, maar dan dus zonder gluten. 
 

Bestel nu

Korting

Eén van deze bodems proberen? Wij hebben een aantal coupons voor je, zodat je met korting iets nieuws kunt proberen. 

Coupon 292
Verander je 25cm NY style bodem gratis naar een 25cm bloemkoolbodem.

292

Coupon 293
Upsize je 25cm NY style bodem gratis naar een 30cm Italian bodem.

293

 

Kies de bodem die je wilt hebben, voeg in de checkout de coupon code toe en de korting wordt verrekend of klik op de afbeelding en kies je favoriete pizza. Eet smakelijk! 

 

0