Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

Ontdek de verschillende pizzabodems van New York Pizza

Pizzadeeg: de basis van elke pizza

Pizzadeeg is niet zomaar een mix van meel en water; het vormt de ziel en het karakter van elke pizza. Of je nu kiest voor een stevige, dikke NYP style bodem of een flinterdunne krokante Itallian style bodem, het begint allemaal bij het deeg. Het deeg is geproduceerd volgens een authentiek, geheim recept. Wat je wel kunnen vertellen is dat het van 100% natuurlijke ingrediënten is gemaakt, geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat en vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen is. Bij New York Pizza zijn we ervan overtuigd dat de magie van een voortreffelijke pizza diep in het deeg genesteld zit. Onze toewijding en passie zorgen ervoor dat elke bodem overheerlijk is. Want, it’s all about the dough!

Handgedraaide pizzabodem: Proef de traditie

De traditionele handgedraaide pizzabodem staat bekend om zijn luchtige en zachte textuur. Deze bodem biedt een authentieke pizza-ervaring, waarbij de toppings en kaas perfect samensmelten.

NY style versus Italian style

De NY style pizza, met zijn kenmerkende dikke bodem, is perfect voor de liefhebbers van een rijke en cheesy pizza. Terwijl de Italian style pizza, met zijn dunne, krokante bodem, de essentie van Italiaanse eenvoud en smaak weerspiegelt.

New York Style (American) pizzabodem

De traditionele Amerikaanse bodem. Onze New York Style bodem is een dikkere bodem met een volle rand. Deze is voor de echte deeglovers onder ons. De bodem is extra lekker met onze heerlijk knoflookolie op de rand.

Onze tip: bestel de BBQ Meatlovers pizza op de New York Style bodem.


 

Italian style pizza bodem

Onze Italian bodem is voor de liefhebbers van Italiaanse pizza’s. Dit is een dun uitgerolde bodem. Een Italiaanse bodem zoals je 'm ook in Italiaanse restaurants verwacht. De bodem is, doordat 'ie dun is, lekker knapperig. Ook deze bodem is heerlijk met onze knoflookolie op de dunne rand. Je kunt de Italian bodem bij al onze pizza's  bestellen.

Onze tip: bestel de Caprese pizza op de Italian bodem om het helemaal Italiaans te maken.

Thin & Crispy pizzabodem

Nieuw bij New York Pizza: de Thin & Crispy pizzabodem. Deze nieuwe bodem is krokanter en nog dunner dan de Italian bodem. De Thin & Crispy bodem is handgemaakt en helemaal vers, zoals je van ons gewend bent. Een voordeel van de nieuwe bodem is dat het minder calorieën bevat dan onze andere bodems. Natuurlijk wordt ook deze bodem belegd met heerlijke, verse ingrediënten. 

Onze tip: bestel de Zwarte Truffel pizza op de Thin & Crispy bodem.


Glutenvrije pizzabodem

Bij New York Pizza geloven we dat elke pizzaliefhebber het beste verdient, ongeacht voedingskeuzes of dieetrestricties. Zeg vaarwel tegen gluten zonder in te boeten aan smaak! Gemaakt zonder tarwe maar met dezelfde liefde en zorg. Onze glutenvrije bodem zorgt ervoor dat zelfs degenen met coeliakie of glutenintolerantie kunnen genieten van een hemelse pizza-ervaring. 

 

Waarom New York pizza bodems zo speciaal zijn

Onze toewijding aan kwaliteit en smaak zorgt ervoor dat elke pizzabodem uniek is. Of je nu kiest voor de bloemkoolbodem van New York Pizza of onze NY style bodem, je proeft de zorg en liefde die we in elke pizza stoppen.

Jouw perfecte pizza wacht bij NYP

Of je nu op zoek bent naar een gezonde pizza of de klassieke dikke bodem pizza, bij New York Pizza vind je altijd een bodem die perfect bij je past. Probeer ze allemaal en ontdek je nieuwe favoriet!

 

Bestel nu

 

 

0