Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

Chicken actiepizza's: voor als je pizza én kip wilt

Kun je niet kiezen tussen pizza bestellen of kip? Krijgen jij en je partner bijna ruzie over wat het wordt? Niet getreurd! Want wij hebben bij New York Pizza nu tijdelijk chicken actiepizza’s. Zo kun je de lekkerste dingen die er bestaan combineren: kip en pizza. Pizza en kip. Ontdek hier de lekkere smaken op ons heerlijke dough. Het enige waar je nu nog ruzie om krijgt, is wie de laatste slice krijgt… 

Kip pizza’s in meerdere smaken

Of je nu alleen op de bank zit, in het park bent met je vrienden of een feestje in je tuin organiseert, deze zomer kun je volop genieten van de overheerlijke kip pizza's van New York Pizza. De knapperige korst zoals je hem gewend bent, rijk belegd met malse stukjes kip, gesmolten kaas en een scala aan heerlijke toppings. Dit maakt elke hap een waar genot. Ontdek de smaken hier!

Korean BBQ Chicken, Hete Kip of BBQ Grilled Chicken Pizza

Ga jij voor de Korean BBQ Chicken, BBQ Grilled Chicken of Hete Kip pizza? Probeer iedere week een andere smaak of bestel ze allemaal tegelijk en ervaar de smaakexplosies. Omdat de pizza's tijdelijk in ons assortiment zijn, bestel je ze ook nog eens voor een echte actieprijs! Al vanaf 7,99 heb je een heerlijke kip pizza.

Korean BBQ Chicken pizza

De malse Koreaanse kip, verse groenten, heerlijke barbecuesaus en zachte mozzarella maken deze pizza tot een echte smaaksensatie. Met je ogen dicht is het net of je in Seoul bent.

Bestel nu

Hete Kip Pizza

Voor iedereen die van pittige kip houdt! Met het deeg zoals je van ons gewend bent, zachte mozzarella, verschillende groenten en super malse stukjes hete kip. Afgemaakt met onze Sweet Chili Swirl. Durf jij het aan?

Bestel nu

BBQ Grilled Chicken

Meatlovers opgelet! Deze pizza kip moet je echt proberen. Barbecuesaus en verse groenten als basis, afgetopt met gegrilde kip en gehakt. De kers op de taart is de saus op de pizza, namelijk de BBQ Saus Swirl die van deze kip pizza een feestje maakt.

Bestel nu

Bestel ook onze chicken tenders: om te delen (of niet)

Maak je pizzafeestje af met onze overheerlijke crispy chicken tenders. Deze malse stukjes kip zijn ideaal om te delen met je vrienden, maar we snappen het ook als je ze liever zelf opeet. Bestel ze met mayonaise, sweet chili-, barbecue- of knoflooksaus.

Bestel nu

Slice spinner

En krijgen jullie nu ruzie om wie het laatste stuk krijgt? Ook daar hebben we een oplossing voor bedacht. Gebruik nu onze nieuwste slice spinner en het lot bepaalt wie het laatste stuk krijgt. 

 

0