Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

Eten bestellen bij New York Pizza

Als je na een lange werkdag thuis komt heb je niet altijd zin om te koken. Het liefst wil je met iets te eten op schoot op de bank kruipen om te relaxen. Eten bestellen bij New York Pizza is dan natuurlijk dé oplossing! We hebben een ruim assortiment met overheerlijke pizza’s, pasta’s, salades en fingerfood. Kun je niet kiezen? We zetten de mogelijkheden even op een rij.

Welke New York Pizza is de lekkerste?

Dit pizza bij veel mensen in hun top-3 lievelingseten staat is wel bekend. Maar welke pizza is nu eigenlijk de lekkerste? Dat is lastig te zeggen. Iedereen heeft een andere smaak. Waar de een een Margherita Pizza bestelt, gaat de ander voor een Pizza Hawaii, en weer iemand anders voor een East Side Shoarma pizza.

New York Pizza werkt met een paar standaard ‘regels’ waar de pizza’s in elk geval aan moeten voldoen. Deze randvoorwaarden komen uit Amerika: echte tomatensaus, echte mozzarellakaas en vers deeg. Met deze ingrediënten ben je al een heel eind om de lekkerste pizza’s te maken. Wat er vervolgens nog meer op gaat, is naar jouw smaak te bepalen!

Pasta bezorgen ook door New York Pizza?

Zeker! New York Pizza heeft niet alleen de lekkerste pizza’s, maar ook pasta’s, salades, fingerfood, desserts en dranken. Als je geen zin hebt om te koken, maar ook geen trek hebt in pizza, kun je dus altijd nog ander eten bestellen.

Trek in lasagne? Laat je rijkelijk belegde pasta bezorgen door onze vrolijke bezorgers! De rijkelijk belegde pastabladen met bolognesesaus, rundergehakt, mozzarella, cherrytomaten en oregano doen je honger stillen binnen no time. Een salade bezorgen kan natuurlijk ook. Zo ben je nog gezond bezig ook!

Eten bezorgen of eten afhalen

Als je hebt besloten om eten te bestellen en je hebt een keuze kunnen maken uit ons heerlijke menu, kies je ervoor om je eten te laten bezorgen of om het af te halen. Eten bezorgen heeft het voordeel dat je het huis niet uit hoeft. Je kunt rustig op de bank blijven zitten en gewoon wachten tot je de bel hoort rinkelen. Je geniet van je bestelde pizza, terwijl je je schoenen niet eens hebt aan hoeven doen!

Het voordeel van eten afhalen is dat het iets goedkoper is dan eten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld één van onze New Yorker basics afhalen elke dag voor maar €4,99. Bij eten afhalen geniet je op een voordeligere manier van jouw bestelde pizza. Nog een pluspunt: online eten bestellen maakt het mogelijk dat je niet eens op je pizza hoeft te wachten in de winkel. Je krijgt een berichtje als je pizza bijna klaar is, zodat je ‘m meteen mee kunt nemen als je in de winkel staat!

Extra voordelig eten bestellen

Eten afhalen is dus al goedkoper dan eten bezorgen. Wat kun je doen om nóg voordeliger te genieten van je pizza? Bij New York Pizza hebben we regelmatig deals, coupons en kortingsacties. Krijg bijvoorbeeld twee pizza’s met korting, of een pizza met dessert of een drankje voor een echte actieprijs.

Daarbij houdt New York Pizza van studenten! Omdat wij van studenten houden, krijgen zij van ons ook altijd korting. Zo halen zij voor €5,99 een pizza af in een van onze winkels, of laten zij het bezorgen voor €9,99. Kom eens langs!

Pizzapunten sparen

We kunnen geen genoeg krijgen van kortingsacties. Daarom hebben we de pizzapunten in het leven geroepen. Bij iedere bestelling krijg je pizzapunten. Deze pizzapunten spaar je in je persoonlijke account, en worden automatisch bijgeschreven. Met genoeg pizzapunten krijg je veel producten helemaal gratis! Hierdoor geniet je nog meer van New York Pizza. 😊 Meer weten over hoe je kunt beginnen met pizzapunten sparen? Lees het hier.

Honger gekregen?

Dat snappen we! Kies je een pizza, pasta of salade? Met wat fingerfood, een drankje en een dessert erna is je maaltijd helemaal compleet. We bezorgen jouw eten altijd met een glimlach, omdat we blij zijn dat we jou blij kunnen maken.
 

                                                                                      Bestel nu!

0