Franchisenemers aan het woord

Bradley ten Broeke, 2 vestigingen:
Bradley ten Broeke en zijn vrouw Morena Thoeng zijn de trotse eigenaren van de New York Pizza vestigingen Katwijk en Noordwijk. Tien jaar geleden begon Bradley als koerier bij New York Pizza in Katwijk, samen met zijn vrouw. Onlangs heeft hij de nieuwe vestiging in Noordwijk geopend. Met een gemotiveerd team werkt Bradley elke dag opnieuw aan het succes van zijn zaken. New York Pizza heeft een breed, goedlopend assortiment, maar voegt daar elke maand nieuwe aanbiedingen aan toe. De maandelijkse actiefolders leveren een impuls op voor de omzet. New York Pizza bedenkt de aanbiedingen, maakt de actiefolder en zorgt voor de huis-aan-huis-verspreiding. Bradley: “Het is hard werken en je moet elke dag knokken om de allerbeste kwaliteit te leveren. Je bent altijd bezig met de zaak en daar moet je wel tegen kunnen!”

Noebar Daoud, 2 vestigingen:
Noebar Daoud, sinds 1 mei 2007 franchisenemer van het New York Pizza Restaurant in de Amsterdamse Damstraat, kan het niet genoeg benadrukken: Bij New York Pizza staat echt iedereen voor je klaar. Van de schoonmaak tot en met de directie: iedereen is heel betrokken. Dat vind ik bijzonder en prettig.

Noebar is dolblij dat hij onder de vlag van New York Pizza zijn bedrijf kan leiden. Hij is daarover erg stellig: Als het om franchisen gaat, is New York Pizza absoluut de beste keus. Het is een compleet concept: wat New York Pizza te bieden heeft, kan niemand anders in Nederland. Het feit dat we nu al ruim twintig jaar succesvol ondernemen, bewijst dat wel.

Ruud de Vries, 4 vestigingen:
Ruud de Vries is de gelukkige eigenaar van vier New York Pizza vestigingen. “Nu ik vier zaken heb, ben ik eigenlijk meer bezig met management en dat vind ik ontzettend boeiend. Daarvoor was ik vooral pizzabakker. Ook leuk, maar dit is nog spannender. Het belangrijkste is nu vooral om alles goed te organiseren en de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Hoewel ik zelfstandig ondernemer ben, vind ik het ook leuk om deel uit te maken van een groter geheel. Zo ga ik binnenkort eens een rondje door het land maken om wat collega’s te bezoeken. Daar steek je altijd wat van op”

Franchisenemers New York Pizza