Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

New York Pizza Goldcard

Ben je in het bezit van één van onze Goldcards? Lucky you! Je hebt daarmee een unieke code in je bezit om 1 jaar te profiteren van 25% korting op je pizza’s. En dit betekent naast korting, ook toegang tot exclusieve deals en andere voordelen. Dat wil je niet missen!

Hoe kan ik mijn unieke Goldcard verzilveren?

VerZILVERen? Het is toch een Goldcard? Dat klopt natuurlijk! Een gouden pas, die je exclusieve toegang geeft tot het PizzaPunten spaarprogramma met extra deals en andere voordelen. Als je nog geen account hebt, maak dan een account aan via onderstaande knop en sluit je aan bij ons New York PizzaPunten spaarprogramma.

 

 

En heb je al een account, log dan in en ga naar newyorkpizza.nl/loyalty om onderaan de pagina te kiezen voor ‘ik heb een code voor een upgrade’. En dan BAM – klaar ben je voor 1 jaar lang 25% korting en andere extra deals! Je kunt je PizzaPunten terugvinden op je persoonlijke pagina als je bent ingelogd. Je persoonlijke pagina kun je vinden door op je naam te klikken en naar ‘New YorkPizzaPunten’ te gaan.

Hoelang kan ik profiteren van de voordelen van een Goldcard?

Met de Goldcard profiteer je 1 jaar na activatie van 25% korting. Deze korting is alleen geldig op bestellingen via newyorkpizza.nl en de New York Pizza App. Na dit jaar kun je nog steeds member zijn van het spaarprogramma. Of je dan nog profiteert van alle voordelen van de Goldcard, hangt helemaal van jou af. Bekijk hiervoor de voorwaarden van ons spaarprogramma.

0