Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

It's the dough!

IT’S THE DOUGH; zo lekker, daar kan je niet op wachten!

Onze perfecte pizza's beginnen altijd met de juiste bodem. De basis hiervoor is ons deeg, dat is geproduceerd volgens een authentiek maar super geheim recept. Wat je wel kunnen vertellen is dat het is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, het bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. We zeggen daarom ook niet voor niets: ons deeg is ons geheim, en dat is wat onze pizza's zo lekker maakt. ONS DEEG, ONS GEHEIM

DOUGHLICIOUS
Smaak, kwaliteit en service; dat is waar wij voor staan. Jouw pizza wordt na je bestelling vers voor je bereid. Zo wordt de deegbol met de hand op klassieke wijze op wit marmer uitgeslagen, voordat deze wordt belegd met enkel kwalitatief hoogwaardige en verse producten. Het is de combinatie van deze onderscheidende bereidingswijze en de snelle New York Pizza-service dat onze producten zo doughlicious maakt.

  
 
‘CHEFF’-principe
Al onze winkels werken volgens ons 'CHEFF'-principe, waarbij CHEFF staat voor Clean, Hot, Enjoy, Fast en Friendly. In de praktijk betekent het dat we werken in een brandschone omgeving, dat we gastvrij en behulpzaam zijn en dat we je bestelling snel, warm en vooral overheerlijk thuis bezorgen. Op die manier is het altijd genieten en krijg jij die ovenheerlijke pizza met een ontzettend lekkere bodem! Dat is echt doughlicious! 

Ben jij ook zo CRAZY about New York Pizza? Bestel dan nu onze Mexican actiepizza’s! 

 

Actiepizza bestellen bij New York Pizza

Wat is nou een actiepizza van New York Pizza? Dat zijn onze heerlijke pizza's die je tijdelijk kan bestellen tegen een scherpe prijs. Let op deze pizza's zijn vaak tijdelijk en sneller uit ons assortiment dan je denkt... De huidige actiepizza's staan volledig in het thema van Mexico. Bestel deze pizza op een van onze overheerlijke bodems, je hebt ruim keuze!

Tex Mex Beef

Zin in een heerlijke Mexicaanse pizza met gehakt? Dan zit je helemaal goed met de Tex Mex Beef. De Tex Mex Beef Pizza is belegd met tomatensaus, mozzarella, milde taco kruiden, rode ui, paprika, gehakt, een swirl van milde salsa en knoflookolie op de rand. Een pizza die je geproefd moet hebben.

Tex Mex Chicken

Voor de echte Mexican foodlover: de Tex Mex Chicken Pizza! Een overheerlijke pizza met tomatensaus, mozzarella, cheddar, Goudse kaas, fajita chicken, mais, rode ui, jalapenõ, een swirl van chipotle saus en heerlijke knoflookolie op de rand. En om het helemaal Mexicaans te maken, krijg je ook nacho's op de Tex Mex Chicken. 

Hot Veggie Nachos

Voor de vegetarische Mexican foodlover hebben we de Hot Veggie Nachos Pizza. Onze Mexicaanse actiepizza met tomatensaus, mozzarella, cheddar, Goudse kaas, rode ui, paprika, cherry tomaat, jalapenõ en natuurlijk, zoals de naam al zegt, nacho's. Op de rand zit een heerlijke knoflookolie.