Bestelling

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment

Nieuws en publicaties

Inside stories
In 1993 ontstond bij drie jonge ondernemers het idee op pizza slices te gaan verkopen binnen een fastfoodformule. Niet gehinderd door enige kennis van zaken of ervaring in de pizza-branche richtten de drie het bedrijf New York Pizza op. De tien jaar die volgen, lezen als een spannend jongensboek. Een decennium vol ideeën, pioniers, hardwerkende mensen, franchisenemers, feesten, topkwaliteit, explosieve groei en bezinning. In het boek 'Inside Stories' zijn anekdotes van de eerste tien jaar New York Pizza verzameld.

NYP Cookbook
Waarom zou je, als je zelf de lekkerste pizza’s maakt en bezorgt, een kookboek maken? Is het slim om een kijkje in de keuken te geven, terwijl het de bedoeling is dat jij juist een pizza bij ons bestelt? Wij vinden van wel. Toen New York Pizza in 1993 werd opgericht, waren een aantal elementen van belang. De grote inspiratie kwam uit New York. Het hoge servicegehalte, de vernieuwende creativiteit en trendy stijl, het belang van kwaliteit en hygiëne; New York Pizza heeft zich hierdoor altijd laten leiden. Maar het belangrijkste was en is natuurlijk vooral ‘lekker eten’. New York Pizza streeft er al ruim twintig jaar naar om de lekkerste pizza’s te maken.

We hebben echter nooit eerder laten zien hoe we onze pizza’s maken. Waarom we er zo van overtuigd zijn dat we de lekkerste pizza’s maken? Dat heeft veel te maken met de keuze van de hoogwaardig kwalitatieve ingrediënten. En hoewel we natuurlijk graag willen dat je zo vaak mogelijk pizza’s bij ons blijft bestellen, is het gewoon ook erg leuk om zelf eens een pizza te maken. Daarom laten we je graag zien hoe je goed deeg maakt, en lekkere sausen, en hoe je het beste een pizza kunt beleggen. We vertellen je daarnaast met alle liefde alles over de ingrediënten die we gebruiken.

Daarvoor is dit New York Pizza Cookbook dus bedoeld. Voor jou, om zelf eens te proberen of je met de juiste receptuur en min of meer dezelfde ingrediënten nét zulke lekkere pizza’s kunt maken. Maar ook voor ons, als een leuk geheugensteuntje. Want in dit boek vind je de recepten van álle 33 actiepizza’s die we de afgelopen vijftien jaar hebben gepresenteerd. Lekkere recepten, die we nooit willen vergeten. Hier bestel je het NYP Cookbook.