Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

PizzaPunten sparen

Bestel je met een account bij New York Pizza? Dan spaar je automatisch voor New York PizzaPunten! Voor iedere bestede euro ontvang je 1 PizzaPunt. Je gespaarde PizzaPunten wissel je daarna in voor gratis pizza of een van de andere producten in de New York PizzaPunten webshop. 

Dit is heel eenvoudig; je hoeft alleen maar in te loggen in jouw New York Pizza account voordat je jouw bestelling bij ons op newyorkpizza.nl of via de New York Pizza App afrekent. 

 

Nog geen New York Pizza account?
PizzaPunten sparen doe je dus met een account. Heb je nog geen account? Klik dan hier om te registreren en maak gratis een account aan. Je kunt je PizzaPunten terugvinden op je persoonlijke pagina als je bent ingelogd. Je persoonlijke pagina kun je vinden door op je naam te klikken en naar New York PizzaPunten te gaan.

Word member!

 

Extra aantrekkelijk starten met sparen via onze App!


Voor iedereen die nu start met sparen, maken we het extra aantrekkelijk. Maak snel een account aan in de app en ontvang binnen 24 uur een code voor een 2e pizza gratis bij een bestelling via de app. Deze code is 30 dagen geldig. 

Download voor Android Download voor IOS

 

|Hoe werkt het New York PizzaPunten programma?
Stap 1: Klik hier om een account aan te maken.
Stap 2: Plaats online een bestelling
Stap 3: Ontvang automatisch PizzaPunten voor elke euro. Hoe hoger het bedrag van je bestelling hoe meer PizzaPunten!
Stap 4: Wissel je PizzaPunten in voor gratis producten!

Je kunt je PizzaPunten rechtsboven vinden bij je accountgegevens onder het kopje New York PizzaPunten.

0