Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

New York Pizza maakt winnaar bekend: Jelle van New York Pizza Meppel wordt 's werelds allereerste pizzabezorger in de ruimte!

Na een spannende competitie en ontelbare klantenbeoordelingen van diverse bezorgers heeft New York Pizza op 27 juli 2023 de winnaar bekendgemaakt van de zoektocht naar de allereerste pizzabezorger in de ruimte. Jelle (18) die werkt bij New York Pizza in Meppel is uitgeroepen tot de gelukkige winnaar en zal de onvergetelijke kans krijgen om als eerste pizzabezorger ooit de ruimte in te gaan!

De keuze voor Jelle als de toekomstige kosmische pizzabezorger komt voort uit zijn indrukwekkende staat van dienst en fantastische beoordelingen door New York Pizza-klanten in Meppel en omgeving. Met talloze positieve reviews heeft Jelle zich weten te onderscheiden als een buitengewone bezorger, wat hem uiteindelijk de beste bezorger van Nederland heeft gemaakt en daarmee de felbegeerde plek in de ruimte opleverde. 

CEO en oprichter van New York Pizza, Philippe Vorst: "We zijn ontzettend trots om Jelle uit New York Pizza Meppel te feliciteren met deze historische overwinning. Hij heeft bewezen dat hij niet alleen de allerbeste bezorger in Nederland is, maar hij zal nu ook de eerste pizzabezorger ter wereld zijn die de ruimte zal verkennen met een misschien wel een heerlijke pizza in zijn bagage. 

Wat ons extra trots maakt is het feit dat onze klanten hebben bepaald wie heeft gewonnen, het gaat ons niet om de snelste bezorger, maar om de beste bezorger in de ogen van de klant. We hebben vernomen dat Jelle altijd met een glimlach aan de deur staat en dat elke bestelling compleet bij de klant komt. Deze prestatie markeert een nieuw tijdperk in de bezorgwereld en we zijn verheugd om hem op deze ruimtereis te sturen."

Aanbetaling voor plekje op de wachtlijst is gedaan
Met het oog op de geplande commerciële ruimtevluchten heeft New York Pizza al een ticket gereserveerd voor Jelle, waarbij reeds de betaling is gedaan om zijn plek in de wachtrij te claimen. Het moment van vertrek richting de ruimte staat gepland voor 2025. New York Pizza zet alles op alles om ervoor te zorgen dat Jelle goed voorbereid en met een verse pizza zijn buitenaardse bestemming zal bereiken. 

Deze opwindende reis zal niet alleen een mijlpaal zijn voor Jelle, maar ook voor New York Pizza en uniek voor de hele bezorgbranche. In november 2021 lanceerde New York Pizza deze strijd en begon de competitie tussen de bezorgers om kans te maken op een reis naar de ruimte, als onderdeel van een recruitmentcampagne. Sindsdien zijn er veel nieuwe bezorgers bij gekomen, maar nog steeds zoekt New York Pizza bezorgers en andere medewerkers voor in de winkel. Zo lanceerde New York Pizza in samenwerking met FOUR Amsterdam een speciale kledinglijn om nieuwe medewerkers aan te trekken.

Het team van New York Pizza feliciteert Jelle nogmaals met deze buitengewone prestatie en kijkt reikhalzend uit naar de dag waarop er misschien wel een verse pizza in de ruimte wordt bezorgd door Jelle.

In de media:
Bekijk hier de onthulling, gemaakt door RTV Drenthe.

Lees hier de actievoorwaarden

 
0