Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

De eerste pizzabezorger in de ruimte

Je 'spaced' hem niet, je leest het goed: wij gaan naar grote hoogte en sturen onze beste pizzabezorger de ruimte in met de eerst mogelijke beschikbare commerciële ruimtevlucht. Wil jij dit worden? Lees dan snel verder! 

Hoe, wat, wanneer?

New York Pizza gaat als allereerste ter wereld een pizzabezorger de ruimte in sturen. Een plek bij de eerst mogelijk commerciële ruimtevlucht is gereserveerd. De beste pizzabezorger van 2022 mag deze plek gaan innemen! Planning en voorbereiding in acht nemend zal in 2023 de allereerste pizza in de ruimte bezorgd worden. In het jaar dat New York Pizza ook nog eens 30 jaar bestaat.

De sky is niet de limit

 “We willen simpelweg het tofste bedrijf voor bezorgers zijn. Zeker nu iedereen de krapte op de arbeidsmarkt voelt, gaan we heel ver om dit voor elkaar te krijgen. Dus kom je bij ons werken dan is zelfs de sky niet de limit!”, aldus onze CEO en oprichter Philippe Vorst.

Pizza bezorgen in de ruimte?

Kans maken op die ene plek in de ruimtevlucht is heel eenvoudig! Zorg dat je minimaal 4 maanden bij ons in dienst bent als pizzakoerier. Ben je nog niet bij ons in dienst, dan kun je via onderstaande link solliciteren. Daarna begint de strijd, want: de klant bepaalt! Krijg jij van hen gemiddeld de hoogste koerierscore in 2022, dan zou jij wel eens de gelukkige winnaar kunnen zijn.

Solliciteer nu en word de beste pizzabezorger van New York Pizza 2022

Lees hier de actievoorwaarden