Bestelling

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment

Pizza bestellen Almere C. van Eesterenplein

New York Pizza Almere C. van Eesterenplein

C. van Eesterenplein 202

1333 HG Almere

036-3033058
Vandaag open vanaf 16:00 tot 22:00

Openingstijden

MaaZondag: 16:00 - 22:00

🍕 Pizza bestellen Almere Buiten

New York Pizza Almere c. van Eesterenplein staat voor het bezorgen van vers bereide, warme pizza's, pasta’s, salades, bijgerechten en dranken. Als je wilt, kun je jouw bestelling ook zelf afhalen. Bij onze pizzeria kan je ook zelf pizza afhalen. Wil je liever dat we bezorgen dan kan dat natuurlijk ook. Zin in een lekkere lunch nou dan kan je ook naast onze heerlijke pizza's ook broodjes bestellen. Ook voor een heerlijke hamburger ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een Chicken Burger en een lekkere Beef Burger. Elke zondag kan je bij ons al vanaf 12:00 uur bestellen. Zodat je lekker kan genieten van een heerlijke maaltijd tijdens je Lazy sunday.  

Wie weinig tijd heeft en thuis of op het werk toch gezond en vooral heerlijk wil eten, kan terecht bij New York Pizza. Lekker makkelijk, want je hoeft niet zelf een maaltijd te bereiden. Almere c. van Eesterenplein opende op 5 november 2018 haar deuren aan het mooie C. van Eesterenplein. Zodat jij lekker kan genieten van je pizza in de Bouwmeesterbuurt. 

Steeds meer mensen ontdekken dan ook de pizza's en pasta's van New York Pizza. Daarnaast is New York Pizza ook de plek om te bestellen als je Vegan of Veganistisch bent.  Want wij hebben Vegan pizza's en Veganistische pizza's die je eenvoudig kan bestellen.

New York Pizza Almere c. van Eesterenplein biedt een breed assortiment pizza's van topkwaliteit, diverse pasta's en bijgerechten, waarbij het steeds draait om service, snelheid, kwaliteit en gemak. En garantie, want als je pizza niet Freakin’ Fresh is, krijg je zo snel mogelijk een nieuwe thuisbezorgd!

Bestel nu onze heerlijke pizza’s of stel zelf je eigen pizza samen. Eet smakelijk!