Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

Pizza bestellen Amsterdam Dotterbloemstraat

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
New York Pizza Amsterdam Dotterbloemstraat
Dotterbloemstraat 2
1032 GL Amsterdam

Openingstijden voor bezorgen
ma-zo: 16:00 - 22:30
Openingstijden voor afhalen
ma-zo: 16:00 - 22:30
Bekijk menu

Informatie over New York Pizza Amsterdam Dotterbloemstraat

New York Pizza Amsterdam Dotterbloemstraat

🍕Pizza bestellen Amsterdam Noord

New York Pizza Amsterdam staat voor het bezorgen van vers bereide, warme pizza's, pasta’s, salades, bijgerechten en dranken. Als je wilt, kun je jouw bestelling ook zelf afhalen. Wij bezorgen je bestelling in de Vogelbuurt, Van der Pekbuurt, Distelbuurt, Volewijck, Tuindorp Oostzaan, Molenwijk en Landsmeer. Wil je toch genieten van onze heerlijke gerechten en bezorgen we niet in je buurt of postcode? Dan ben je altijd welkom om zelf je bestelling af te halen bij meer dan 200 van onze vestigingen. Want naast bezorgen kun je net zoals bij een andere pizzeria je pizza afhalen.

New York Pizza Amsterdam Noord

Wie weinig tijd heeft en thuis of op het werk toch gezond en vooral heerlijk wil eten, kan terecht bij New York Pizza. Lekker makkelijk, want je hoeft niet zelf een maaltijd te bereiden. Wij doen dat graag voor je en bestel bijvoorbeeld een heerlijke klassieke Pizza Margerita. Of de ultieme pizza voor liefhebbers van vlees een BBQ Meatlovers pizza. We hebben verschillende formaten en bodems bij New York Pizza. Namelijk op onze Amerikaanse Style bodem pizza's op 20cm, 25cm, 30cm en 35cm voor de grote eeters. Meer fan van een dunnere Italiaanse Bodem? Dan hebben we op de 30 cm formaat ruim keuze met onze Italian style bodem. Wij hebben een ruim assortiment en hebben om de zoveel maanden nieuwe actiepizza's. Zodat je van de scherp geprijsde actiepizza's kan genieten.  Steeds meer mensen ontdekken dan ook de pizza's en pasta's van New York Pizza: Freakin' Fresh! New York Pizza Amsterdam biedt een breed assortiment pizza's van topkwaliteit, diverse pasta's en bijgerechten, waarbij het steeds draait om service, snelheid, kwaliteit en gemak.

Waarom bestellen via de New York Pizza website?

Als je via onze website besteld garanderen we je dat je de scherpste prijs betaald en je kan gebruik maken van ons spaarsysteem. En wie weet krijg je als top klant wel de kans om een VIP card te ontvangen zodat je tijdelijk of altijd 25% korting krijgt op je bestellingen! Daarom adviseren je om altijd via onze website te bestellen!

Bestel nu onze heerlijke pizza’s of stel zelf je eigen pizza samen. Eet smakelijk!

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling:
Felicia, Amsterdam 2-4-2017, 21:15
Richard, Amsterdam 7-3-2017, 12:16
M, Amsterdam 4-1-2017, 11:42

Coupons en acties van New York Pizza Amsterdam Dotterbloemstraat

Er zijn geen lokale acties voor deze vestiging.

Postcode gebied voor New York Pizza Amsterdam Dotterbloemstraat

  • 1021
  • 1031
  • 1032
  • 1034
  • 1036
0