Bestelling

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment

Pizza bestellen Amsterdam Linnaeusstraat

New York Pizza Amsterdam Linnaeusstraat

Linnaeusstraat 68

1092 CN Amsterdam

020-4681200
Vandaag open vanaf 16:00 tot 23:59

Openingstijden

MaaWoensdag: 16:00 - 23:00
DonZaterdag: 16:00 - 23:59
Zondag: 16:00 - 23:00

New York Pizza Amsterdam Linnaeusstraat

🍕 Pizza bestellen Amsterdam Oost

New York Pizza Amsterdam staat voor het bezorgen van vers bereide, warme pizza's, pasta’s, salades, bijgerechten en dranken. Als je wilt, kun je jouw bestelling ook zelf afhalen. Wie weinig tijd heeft en thuis of op het werk toch gezond en vooral heerlijk wil eten, kan terecht bij New York Pizza. Lekker makkelijk, want je hoeft niet zelf een maaltijd te bereiden. Onze pizzeria aan de Linneausstraat in Amsterdam bezorgt in de volgende wijken je pizza: Weesperbuurt, Plantage, Czaar Peterbuurt, Oostelijke eilanden, Wittenburg, Kattenburg, Zeeburg, Borneo-Eiland, Cruquiusailand, Ijburg, Oosterpark, Weesperzijde, Oostpoort, Indische buurt, Frankendael en Betondorp. Daarnaast bezorgen we in de postcodes die we onderaan deze pagina vermelden. Woon je niet in het bezorggebied dan kan je natuurlijk ook je pizza afhalen.

Pizza ​afhalen

Bij onze pizzeria's ben je altijd welkom om ook je pizza te bestellen voor afhalen. Woon je bijvoorbeeld ​net buiten het bezorggebied dan kan je er ook voor kiezen om je pizza te bestellen en zelf later af te halen. Kies dan zelf de tijd dat je zelf je bestelling wil afhalen. Je zou natuurlijk de actiepizza die dan in ons assortiment zit kunnen bestellen. Deze pizza's zijn te bestellen voor een korte periode en daarna komen er weer nieuwe. Soms komen eerdere actiepizza's terug in ons assortiment zoals bijvoorbeeld de Sicilian Meatlovers. Of pizza's die het zo goed doen nemen we in ons vaste assortiment.

Actiepizza bestellen bij New York Pizza

De BBQ Mixed-Grill was zo een voorbeeld van een recente pizza die we vast in ons assortiment hebben geïntroduceerd. Steeds meer mensen ontdekken dan ook de pizza's en pasta's van New York Pizza: Freakin' Fresh! New York Pizza Amsterdam biedt een breed assortiment pizza's van topkwaliteit, diverse pasta's en bijgerechten, waarbij het steeds draait om service, snelheid, kwaliteit en gemak. En garantie, want als je pizza niet Freakin’ Fresh is, krijg je zo snel mogelijk een nieuwe thuisbezorgd!
Bestel nu onze heerlijke pizza’s of stel zelf je eigen pizza samen. Eet smakelijk!