Bestelling

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment

Pizza bestellen Amsterdam Olympiaplein

New York Pizza Amsterdam Olympiaplein

Olympiaplein 134-H

1076 AK Amsterdam

020-2801860
Vandaag open vanaf 16:00 tot 23:59

Openingstijden

MaaDonderdag: 16:00 - 22:45
VriZaterdag: 16:00 - 23:59
Zondag: 16:00 - 22:45

New York Pizza Amsterdam Olympiaplein

🍕 Pizza bestellen Amsterdam Zuid

New York Pizza Amsterdam Olympiaplein staat voor het bezorgen van vers bereide, warme pizza's, pasta’s, salades, bijgerechten en dranken. Als je wilt, kun je jouw bestelling ook zelf afhalen. Wij bezorgen met deze prachtige vestiging aan het Olympiaplein pizza in: het Museumkwartier, Vondelpark, Schinkelbuurt, Willemspark, Stadionbuurt, Station-Zuid en WTC.

Pizzeria Olympisch stadion Amsterdam

Naast deze wijken bezorgen we ook in de postcodes die onderaan deze pagina staan. Onze Pizzeria aan de Stadionweg is 7 dagen per week open voor zowel bezorgen als afhalen. Zodat je kan genieten van heerlijke pizza's die wij vers voor je klaarmaken. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke pizza Carprese of een Zwarte Truffel pizza. Wie weinig tijd heeft en thuis of op het werk toch gezond en vooral heerlijk wil eten, kan terecht bij New York Pizza. Lekker makkelijk, want je hoeft niet zelf een maaltijd te bereiden.

Eten bestellen Amsterdam Zuid

Steeds meer mensen ontdekken dan ook de pizza's en pasta's van New York Pizza: Freakin' Fresh! New York Pizza Amsterdam Olympiaplein biedt een breed assortiment pizza's van topkwaliteit, diverse pasta's en bijgerechten, waarbij het steeds draait om service, snelheid, kwaliteit en gemak. Naast pizza's en eerder genoemde gerechten ben je ook bij New York Pizza Olympiaplein aan het juiste adres voor bijvoorbeeld Sandwiches en Hamburgers. Die wij zo snel mogelijk vers en warm bij je thuisbezorgen zodat je kan genieten van lekker eten in Amsterdam Zuid.

Bestel nu onze heerlijke pizza’s of stel zelf je eigen pizza samen
. Eet smakelijk!

lokale acties

Er zijn geen lokale acties voor deze vestiging.