Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

De lekkerste pizza's in Aalsmeer | New York Pizza

Pizza bestellen Aalsmeer

Aalsmeer staat bekend als bloemendorp aan het water. In deze plaats onder de rook van Amsterdam ontbreekt het zeker niet aan watersporten. Het populaire strandgebied van de Aalsmeerders heet niet voor niets Surfeiland. In het centrum vind je pizzeria New York Pizza, waar je na een dagje varen op de Westeinderplassen de lekkerste pizza’s kunt bestellen en laten bezorgen. Een pizza met jouw favoriete toppings opeten in de boot terwijl de zon onder gaat, klinkt heerlijk toch? Ook op minder zonnige dagen staat New York Pizza voor jou klaar. Weer of geen weer: onze bezorgers brengen jouw warme pizza tot aan de voordeur. 

Op ieder moment pizza laten bezorgen

Pizza bestellen en afhalen kan heel gemakkelijk bij New York Pizza. Maar een reis naar Poldermeesterplein in Aalsmeer komt soms misschien niet zo goed uit. Daarom is het ook mogelijk om waar en wanneer je wil, pizza te laten bezorgen! Misschien ben je aan het zonnen op het Surfeiland naast de watertoren van Aalsmeer en wil je lekker blijven liggen aan het water. Geen probleem! Dan komt een bezorger van New York Pizza jouw kant op om jou te voorzien van de lekkerste Italiaanse pizza’s. Ook na evenementen zoals de welbekende Feestweek Aalsmeer en Pramenrace die daarna volgt, kunnen wij ons voorstellen dat je helemaal geen zin hebt om te koken. Of nadat je je heupen hebt losgegooid in bar De Praam Aalsmeer met het hele dorp. Blijf feest vieren met je vrienden en laat ons jouw favoriete pizza bezorgen!

Kies een pizza die bij jou past

Bij New York Pizza kun je jouw pizza helemaal naar wens samenstellen. Je kunt het zo gek maken als jij wil. Ga voor de toppings waar jij op dat moment van moet watertanden. Natuurlijk hebben wij ook gedacht aan Aalsmeerders met allergieën of intoleranties. Bij het personaliseren van jouw pizza, kun je gemakkelijk kiezen voor een glutenvrije pizza of een vegan pizza met verse groenten. Zin in Italiaans eten met weinig calorieën? New York Pizza biedt alle pizza’s ook met bloemkoolbodem aan. Een handige manier om meer groenten te verstoppen in jouw pizza!

Bestel nu je favoriete pizza bij New York Pizza Aalsmeer!

Bij New York Pizza Aalsmeer bestel je snel en gemakkelijk pizza’s waar jij zin in hebt. Je vindt ons filiaal op het Poldermeesterplein. Kom je je pizza ophalen? Dan kun je voor de deur parkeren. Liever thuisblijven? Onze koeriers staan de hele dag klaar om jouw pizza door heel Aalsmeer te bezorgen. Bestel een heerlijke pizza die je zelf samenstelt en wij zijn er nog voor je buik aan het knorren is. Als de optie ‘zo snel mogelijk’ even niet uitkomt, kun je een gewenst tijdstip opgeven. Tot snel Aalsmeerder!

Bestel nu

New York Pizza Aalsmeer

.

0