Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

Pizza bestellen Almere

In plaats van een bezoekje aan een pizza restaurant of pizzeria, bestellen veel mensen graag één of meerdere pizza’s om gezellig thuis op te eten. Niet zoeken naar een parkeerplek of vrij tafeltje in een druk pizza restaurant of wachten op de kaart. Gewoon online door het aanbod scrollen en je keuze maken. Je kunt nu makkelijk en snel je favoriete pizza’s bij New York Pizza Almere bestellen. Onze pizzabakkers gaan direct aan de slag met je bestelling en onze bezorgers zorgen ervoor dat je pizza zo snel en veilig mogelijk jouw kant op komt! Smullen maar!

Laat je favoriete pizza bezorgen of kom zelf afhalen

Eén van de voordelen van pizza bestellen bij New York Pizza, is dat we onze sporen verdiend hebben binnen de pizza-branche. En wij al meer dan 25 jaar met veel plezier pizza's bakken. We hebben een landelijk netwerk van filialen met een goedlopende manier van werken. Zo zijn al onze ingrediënten vers en hebben we strenge kwaliteitsprocedures.

Je treft bij ons alleen maar verse ingrediënten en regelmatig nieuwe actiepizza’s. Je kunt op de website precies zien welke nieuwe menu-opties en actiepizza’s er zijn. Ook zijn er regelmatig leuke combinatievoordelen. Ga je online iets te eten bestellen in Almere, begin dan op de website van New York Pizza. Je kunt verschillende acties met elkaar combineren. Na een eenvoudig bestelproces wordt je pizza bezorgd op jouw locatie in Almere, dagelijks vers en gloeiend heet uit de oven!

Pizza bestellen in Almere Stad

Met ons filiaal Almere Europalaan hebben we meteen een centrale locatie te pakken. Maar misschien bestel je liever bij het filiaal Almere Vlaardingenstraat of de vestiging Almere Haagbeukweg. Je kunt tijdens het bestelproces je filiaal selecteren. Dit is natuurlijk vooral belangrijk als je de voorkeur hebt voor pizza afhalen in Almere. Je kunt er namelijk bij New York Pizza ook voor kiezen die pizza en eventuele bijgerechten zelf even op te pikken – bijvoorbeeld omdat je in de buurt bent of om de hoek woont.

Pizza bestellen Almere Buiten

Ook in Almere Buiten zijn onze pizzabakkers bezig de heerlijkste bestellingen klaar te maken. Je kunt tijdens openingstijden terecht bij de vestiging aan het C. van Eesterenplein of het filiaal Almere Evenaar. Bestel je hier je pizza, dan komen de dapperste pizzakoeriers van Almere spoedig aangesneld om je pizza te bezorgen in Almere-Buiten.

Zó veel keus: pizza, pasta, desserts en veel meer

Hoewel ons assortiment dus continu verandert en verbetert, willen we je toch een idee geven van de veelzijdigheid van onze menukaart. Kies uit verschillende soorten pizza’s. Ja echt, we hebben voor ieder wat wils. Ga jij voor onze pizza’s met vlees of vis of kies je liever een vegan pizza? Kun je niet zo goed tegen gluten, maar wil je toch genieten van een heerlijke pizza? Neem dan een kijkje bij onze glutenvrije pizza’s. Zo hoeft jouw glutenallergie nooit meer in de weg te staan als je zin hebt in een pizza van New York Pizza. Je kunt je bestelling compleet maken door een drankje of – niet geheel onbelangrijk – een toetje toe te voegen. We hebben warme en koude toetjes. Klinkt als taart in de oren, hé?  

Pizza bestellen bij New York Pizza Almere

Trek gekregen? Wij staan voor je klaar, 7 dagen per week. Bestel nu je favoriete pizza bij New York Pizza Almere. Bestel nu makkelijk en snel online en betalen doe je meteen via een veilige iDEAL transactie, of je betaalt bij de bezorger. Kies zelf wat jou het beste uitkomt. Tip: heb je zelf een pizza samengesteld en is dat je absolute nieuwe favoriet? Je kunt je oude bestellingen altijd snel terugvinden in je account en hergebruiken bij je nieuwe bestelling – kun je de volgende keer nóg sneller genieten.

 

Bestel nu

New York Pizza Almere

.

0