Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

De lekkerste pizza's in Amersfoort | New York Pizza

Amersfoort staat bekend om leuke evenementen, het gezellig kunnen shoppen, het historische centrum, maar vooral ook het heerlijk kunnen eten. Ben je in Amersfoort en heb je enorme trek gekregen – na al dat shoppen of cultuursnuiven – in écht Italiaans eten? Ga je al watertanden bij de gedachten van pizza en pasta? Maar heb je geen zin om lang te wachten op je eten in een drukke pizzeria of pizza restaurant? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: New York Pizza. Alleen bij New York Pizza vind je namelijk de aller lekkerste pizza’s van heel Amersfoort. Nog makkelijker: heb je geen zin om de deur uit te gaan of je pizza op te halen, dan komen wij hem gewoon brengen waar je bent!

Laat je favoriete pizza bezorgen of kom zelf afhalen

Na een lange werkdag, shopdag of een dag luieren begrijpen wij goed dat je geen zin hebt om zelf je pizza op te halen. Gelukkig hoeft dat niet. Jij plaatst makkelijk en snel online of telefonisch je bestelling en onze pizzabakkers gaan direct aan de slag met je bestelling. Onze bezorgers zorgen ervoor dat jouw pizza vers uit de oven er zo snel mogelijk aankomt. De pizza’s van New York Pizza en andere gerechten worden altijd bereid met de beste ingrediënten. Zo bieden wij de allerlekkerste pizza’s van heel Amersfoort aan. Smullen!

De lekkerste pizza’s van Amersfoort

Ga je voor tonijn, voor vijf (!!) soorten kaas of liever een creatie met veel vlees en een swirl van saus? Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Als je niet kunt kiezen, dan bestel je gewoon een pizza met twee apart belegde helften. We hebben ook een ruim aanbod in vegan pizza’s, voor als je liever geen vlees of vis eet. En als je helemaal niks van een dier eet, dus ook geen melk of kaas, dan kun je voor onze veganistische pizza’s gaan. En dat we aan iedereen hebben gedacht, dat blijkt uit onze ruime keuze van pizza’s. Heb je een glutenallergie? Kies dan een glutenvrije pizza. Heb je een andere allergie? Geen probleem. Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat deze ingrediënten niet op jouw pizza zitten. Ben je (altijd) op dieet? Kies dan onze pizza’s met lage calorieën, zoals onze pizza’s met bloemkoolbodem. Deze zijn nét zo lekker als onze andere pizza’s. Zo past pizza gewoon in jouw dieet! Want zeg nou eerlijk, samen pizza eten is toch veel gezelliger!  

Bij New York Pizza in Amersfoort kun je meer bestellen dan alleen Italiaanse pizza’s! Als je dat tenminste wilt, er zijn mensen die met liefde 365 dagen per jaar een pizza van New York Pizza zouden verorberen. Maar we hebben ook smakelijke salades, pasta's en bijgerechten. Wat dacht je van fingerfood zoals garlic bread en heerlijke kip om op te kluiven? Bovendien kun je een dessert mee bestellen en een heerlijk koud drankje.

Pizza bestellen bij New York Pizza Amersfoort

Trek gekregen? We got you. Bestel nu gemakkelijk en snel je favoriete pizza online. Vervolgens plof je lekker op de bank, zet je je favoriete serie aan en binnen no-time staan we voor je deur met je pizza. Ben je in de buurt van ons filiaal, dan kun je je bestelling natuurlijk ook zelf ophalen. We staan 7 dagen per week voor je klaar, van 16:00 uur tot 22:00. Wij zeggen alvast: bon appetit! 

Bestel nu

New York Pizza Amersfoort

.

0