Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

Pizza bestellen Amstelveen

In Amstelveen vind je het Stadshart, waar je overdekt of in de buitenlucht heerlijk kunt shoppen. Niet alleen winkelen is hier leuk, ook kent Amstelveen mooie natuur en bossen. Je vindt er bijvoorbeeld het Kersenbloesempark. Deze bomen bloemen ongeveer twee weken in de lente en zorgen voor een prachtig roze spektakel. Zeker de moeite waard om te bekijken dus! Na rustgevend dagje in Amstelveen, kun je terecht bij New York Pizza voor de lekkerste pizza’s in de omgeving. Pas met een slice pizza in je hand, kom je helemaal tot rust. Geen zin in een drukke pizzeria of pizza restaurant? Bestel snel en gemakkelijk online een heerlijke Italiaanse pizza bij onze pizzeria en laat eventueel je bestelling bezorgen door onze koeriers. Afhalen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Pizza bestellen en snel laten bezorgen

Snel een Italiaanse pizza bezorgen kan New York Pizza als geen ander. Na het online bestellen heeft niemand zin om lang te moeten wachten op een verse, knapperige en warme pizza. Het liefst wil je meteen pizza eten na het drukken op de bestelknop. New York Pizza doet er daarom alles aan om vliegensvlug jouw pizza te bezorgen. Mocht je je pizzabezorging helemaal geen haast hebben, dan kun je een voorkeur voor ander tijdstip doorgeven. Zo staat New York Pizza altijd op de gewenste tijd voor de deur. Liever afhalen? Geen probleem. Bel je bestelling door of geef online aan dat je je pizza’s komt ophalen. Je bent meer dan welkom in een van onze filialen in Amstelveen.

Veel verschillende soorten pizza

Het assortiment van New York Pizza is groot en kiezen kan soms moeilijk zijn. Een voorproefje van gerechten op de menukaart: heerlijke pizza’s, frisse salades, echte Italiaanse pastagerechten, fingerfood en zoete desserts. Waarom zoveel? Zodat voor ieder wat wils is! New York Pizza begrijpt dat niet iedereen altijd trek heeft in pizza binnen het gezin of de vriendengroep. Binnen het pizza assortiment is ook rekening gehouden met mensen met glutenallergie, personen met gezonde goede voornemens en vegans die liever een vegan pizza kiezen. Daarom bestaan er speciale glutenvrije pizza’s, bloemkoolbodems en pizza’s die geschikt zijn voor vegans. Als jouw favoriet er nog niet tussen zit, weten wij het ook niet meer! Met allergieën wordt ook rekening gehouden, op onze website vind je een duidelijk overzicht van pizza’s die allergenen bevatten. Het laatste wat wij willen is een vervelende verrassing voor jou of je familieleden!

Pizza bestellen bij New York Pizza Amstelveen

Op zoek naar een pizzeria in Amstelveen? Kom dan langs bij New York Pizza. Hier vind je de lekkerste pizza’s maar ook andere heerlijke Italiaanse gerechten die je maag doen grommen. Bij New York Pizza ben je altijd verzekerd van goedkope pizza’s door onze actiedeals. Bekijk welke deze week in de aanbieding zijn en smul van deze actiepizza’s. Niets is lekkerder dan een goede pizza met korting. Dus wacht niet langer en bestel jouw favoriet! Thuisbezorgen? Afhalen? New York Pizza ziet je ongeacht welke keuze, heel graag!

 

Bestel nu

New York Pizza Amstelveen

.

0