Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

Pizza bestellen Amsterdam Noord

Spring eens op de pond voor een dagje aan de andere kant van het IJ. Jawel, wij hebben het over Amsterdam Noord! Dit deel van de hoofdstad heeft genoeg hot-spots om je de hele dag bezig te houden. Op de NDSM-werf kun je zonnebaden op een strand, de leukste festivals bezoeken en zelfs films kijken aan het water. Bruisender krijg je het bijna niet in Amsterdam! Ook voor een lekker hapje eten ben je hier aan het juiste adres. Heb je trek in de lekkerste pizza’s van heel Amsterdam Noord? New York Pizza heeft ze voor je! Pizza bestellen doe je in een mum van tijd op onze website of via je telefoon. Daar krijg je zeker geen spijt van!


Pizza bezorgen of afhalen

Knapperige dunne bodem, Italiaanse tomatensaus en smakelijke toppings van verse groenten tot smeuïge kaas. Dat kan maar één gerecht zijn: pizza! In de pizzeria van New York Pizza vind je pizza’s die heerlijk klinken en nog beter smaken. Ons pizza restaurant staat bekend om het vliegensvlug bezorgen van Italiaans eten waar je ook woont in Amsterdam Noord. Hoe gaat pizza bestellen en bezorgen in zijn werk bij New York Pizza? Dat is heel simpel! Je laat ons weten waar jij je heerlijke pizza’s bezorgd wil krijgen, kiest je favoriete pizza en betaalt direct online of contant. Het enige wat je dan nog te doen staat is genieten, in je eentje of met al je vrienden. Pizza bestellen is een makkie! Toch liever je pizza afhalen? Kies simpelweg een van onze pizzeria's in Amsterdam Noord om vervolgens langs te komen en je pizzadozen warm overhandigd te krijgen. Voor welke pizza ga jij vanavond?

Ga voor een vegan pizza of glutenvrije pizza

Een ding is zeker, New York Pizza barst van de verschillende smaken pizza’s! Dit maakt het kiezen er niet makkelijker op. Het zorgt er wel voor dat er een pizza tussen zit voor iedereen. Of je nu vegetarisch bent en geen vlees of vis eet, vegan bent en helemaal geen dierlijke producten eet, op de calorieën let of als je een glutenallergie hebt. Bij New York Pizza in Amsterdam Noord vind je de schikte pizza voor jou. Aan alles is gedacht! Daarom hebben wij ook vegetarische pizza’s, vegan pizza’s, glutenvrije pizza’s en zelfs pizza met bloemkoolbodem. Toch liever geen pizza bestellen vanavond? Dan kun je altijd gaan voor een verse Italiaanse pasta of ander bijgerecht waar je hart sneller van gaat kloppen. Wat je ook zoekt, je vindt het bij onze pizzeria.

Bestel jouw pizza bij New York Pizza Amsterdam Noord

Stel je voor... Je bevindt je in Amsterdam Noord, het is bijna avond en je hebt reuze trek. Je gunt jezelf een verwenmomentje, dus het moet pizza worden vanavond. Na een kort overleg met jezelf besluit je geen zin te hebben om de deur uit te gaan, dus pizza bestellen it is! Wat je dan doet is vliegensvlug naar de website van New York Pizza, een keuze maken uit jouw favoriete pizza’s, hup pizza bestellen en wachten maar. Binnen no-time gaat de bel en jawel: de bezorger staat voor de deur, met een pizzadoos waarvan je de inhoud al kunt ruiken. Je pakt hem aan, bedankt vriendelijk en slaat de doos open op de bank. De scheidt de eerste punt pizza van de rest en neemt een grote hap. En lekker dat hij smaakt… Ook zin in zo’n avond? Bestel nu jouw pizza en dan is New York Pizza straks bij jou. Eetsmakelijk alvast! 

Vestigingen in Regio

New York Pizza ...

Straat + nummer
Postcode, plaats
012 3456789
Meer informatie
0