Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

Pizza bestellen Amsterdam West

Ten westen van het centrum van Amsterdam ligt een aantal van de meest levendige wijken van de stad. Je kunt hier echt van alles doen en is zeker niet minder gezellig dan het centrum van Amsterdam. Er zijn ontzettend veel leuke winkeltjes en boetiekjes en vooral ook veel lekker eten. Ben jij al eens naar de foodhallen geweest? Wat je vooral niet mag missen als je in Amsterdam West bent is pizza van New York Pizza. Je vindt hier namelijk de allerlekkerste Italiaanse pizza van heel West! En nu nog beter: zonder wachttijden. Je bestelt je pizza namelijk makkelijk en snel online en wij komen hem gewoon naar je locatie brengen. Is dat niet fijn?

Laat je favoriete pizza bezorgen of kom afhalen

Geen lange wachttijden in een drukke pizzeria of pizza restaurant, maar snel bezorgt tot je deur. Heb je na een lange en drukke school- of werkdag écht geen zin om nog boodschappen te doen en een maaltijd voor jezelf te koken? Wij hebben de oplossing. Plof op de bank, open onze website en bestel makkelijk en snel je favoriete pizza online. Geen zin om nog de deur uit te gaan? Laat je pizza bezorgen en wij zorgen ervoor dat je pizza zo snel en veilig mogelijk bij je aankomt. Dit betekent dat jij alvast je lievelingsserie kunt aanzetten en kunt relaxen.

Ben je toevallig in de buurt en heb je zin in Italiaans eten, maar wil je zelf je pizza komen ophalen? Dat kan natuurlijk ook! Ook dan kun je van tevoren je bestelling aan ons filiaal doorgeven. We zorgen ervoor dat je pizza klaarligt als je bij ons binnenkomt. Zo hoef je dus nooit lang op je bestelling te wachten.

Glutenvrije pizza, vegan pizza of pizza met bloemkoolbodem: we hebben het allemaal!

Het is een lastige vraag, waar je soms direct antwoord op hebt en soms lang over na moet denken. Het is natuurlijk de vraag: welke pizza kies jij vandaag? Wij begrijpen dat een keuze maken soms niet makkelijk is. We hebben ook zó veel keuze in Italiaans eten. Kies je voor een heerlijke pizza, pasta of ander bijgerecht? Wat je ook kiest, bij New York Pizza kun je niet fout kiezen. Al onze pizza’s zijn stiekem nét zo lekker.

Kies één van onze vegan pizza’s als je liever geen vlees of vis eet. Eet je helemaal niks van een dier, dus ook geen melk en kaas? Ga dan voor onze veganistische pizza’s. Voor als je een beetje op de calorieën let, neem dan een kijkje naar onze pizza’s met bloemkoolbodem. Zo krijg je net wat meer groenten en wat minder calorieën binnen. In ieder geval hebben we pizza’s voor iedereen. Zelf een glutenallergie staat niet meer in de weg om te kunnen genieten van één van onze heerlijke glutenvrije pizza’s.

Ben je niet helemaal zeker van de ingrediënten die we op een bepaalde pizza gebruiken, dan kun je op de website van New York Pizza een handig overzicht met allergenen vinden. Hierin kun je voor al onze populaire klassiekers opzoeken welke stoffen er eventueel in voorkomen. Deze informatie is landelijk geldig, dus ook bij het bestellen van pizza in Amsterdam West. Twijfel je nog? Neem dan contact met ons filiaal op. Wij helpen je graag verder!

Pizza bestellen bij New York Pizza Amsterdam West

Zeg jij pizza, dan zeggen wij New York Pizza! Pak snel je telefoon en bestel nu je favoriete pizza makkelijk en snel online. We gaan direct met je bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat je pizza binnen no-time voor je deur staat. Kom je de pizza’s liever zelf ophalen? Dat kan natuurlijk ook bij één van onze vestigingen in Amsterdam West. We staan 7 dagen per week voor je klaar, in de middagen én in de avonden. Wij gaan weer aan het werk en zeggen alvast: bon appetit!

Bestel nu

Vestigingen in Regio

New York Pizza ...

Straat + nummer
Postcode, plaats
012 3456789
Meer informatie
0