Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

Pizza bestellen Amsterdam Zuid

Het wereldberoemde Rijksmuseum, het Vondelpark, de Heineken Experience, je kunt het allemaal vinden in het prachtige Amsterdam Zuid. Aan activiteiten ontbreekt het in Amsterdam Zuid in ieder geval niet. Je kunt er genoeg beleven en vooral ook genoeg zien. Ook als het gaat om gezellige Italiaanse restaurantjes of pizzeria’s kun je in Zuid goed terecht. Heb je trek in Italiaans eten (en dan vooral Italiaanse pizza), maar heb je geen zin om lang te moeten wachten op je eten in de drukke stad?

Laat je favoriete pizza bezorgen of kom afhalen

Ook zo’n zin in een heerlijke pizza, maar heb je geen tijd om je pizza te komen afhalen? Of simpelweg geen zin om zelf je pizza op te halen? Wij bieden de oplossing! Bij New York Pizza kun je namelijk online je pizza, dessert en drinken bestellen. Dit gaat makkelijk en snel: jij kiest je favoriete pizza en plaatst je bestelling. Onze pizzabakkers gaan direct met je bestelling aan de slag. Wanneer je pizza klaar is, komen onze bezorgers zo snel en veilig mogelijk je pizza bezorgen tot je deur. Ben je thuis, op je werk of bij iemand anders? Geen probleem. Wij bezorgen je pizza’s gewoon waar jij bent in Amsterdam Zuid.

Ben je in de buurt en vind je het gezellig om langs te komen en je pizza zelf op te halen? Dat mag natuurlijk ook altijd. Je kunt je pizza alvast online of telefonisch bestellen om vervolgens wat later bij één van onze filialen in Zuid op te halen. Wij zorgen ervoor dat je pizza vers en warm voor je klaar ligt. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelling. Smullen maar!

Glutenvrije pizza, vegan pizza of pizza met bloemkoolbodem

Eén ding is zeker: bij New York Pizza is de keuze reuze! Het maakt bij ons niet uit waar je trek in hebt. BBQ, kip, shoarma, vis of liever een vegan pizza? Wij hebben alle pizza’s in ons assortiment en vinden het belangrijk dat iedereen bij ons kan bestellen. Wat is er nou gezelliger dan samen pizza eten? Precies, niks!

Jouw glutenallergie hoeft bij New York Pizza niet in de weg te staan. Kies gewoon een glutenvrije pizza. Heb je een andere allergie? Laat het ons direct weten en wij zorgen ervoor dat deze ingrediënten niet op jouw pizza zitten. Naast onze vlees- en vis pizza’s kun je natuurlijk ook voor een vegan pizza kiezen. Zin in een pizza met minder koolhydraten? Ga dan voor onze pizza’s met een bloemkoolbodem. Minder vet en meer groenten, maar net zo lekker als onze andere pizza’s.

Ben je niet helemaal zeker van de ingrediënten die we op een bepaalde pizza gebruiken, dan kun je op de website van New York Pizza een handig overzicht met allergenen vinden. Hierin kun je voor al onze populaire klassiekers opzoeken welke stoffen er eventueel in voorkomen. Deze informatie is landelijk geldig, dus ook bij het bestellen van pizza in Amsterdam Zuid. Twijfel je nog? Neem dan contact met ons filiaal op. Wij helpen je graag verder!

Pizza bestellen bij New York Pizza Amsterdam Zuid

Bestel nu pizza voor jou en je vrienden, geliefde, collega’s of familie bij New York Pizza in Amsterdam Zuid. We zijn 7 dagen per week op en staan dus altijd voor je klaar. Nooit meer lang wachten bij een te drukke pizzeria of Italiaans restaurant, maar snel bezorgt tot aan je voordeur. Tip: neem een kijkje op onze website naar onze actiepizza’s. Zo scoor je een heerlijke pizza, voor een mega chille prijs. Tot zo!

Bestel nu

Vestigingen in Regio

New York Pizza ...

Straat + nummer
Postcode, plaats
012 3456789
Meer informatie
0