Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

Pizza bestellen Amsterdam Zuidoost

Zuidoost, de Bijlmer, de Bims… Hoe je dit stukje Amsterdam ook wil noemen, het is zeker de moeite waard om te bezoeken. Het is dé plek in Amsterdam waar iedereen bij elkaar komt. Je kunt hier genoeg beleven, maar vooral ook genoeg eten. Iedere keuken vind je hier terug. Heb je zin in Italiaans eten, zoals Italiaanse pasta? Neem dan een bezoekje aan onze pizzeria New York Pizza. In ons pizza restaurant vind je namelijk de lekkerste pizza’s van heel de Bims. Niet lang wachten tot je pizza klaar is, maar genieten van je favoriete pizza binnen no-time door onze handige en snelle pizzabakkers.

Laat je favoriete pizza bezorgen of kom afhalen

Heb je geen zin om langs te komen of je pizza op te halen? No worries. Je kunt bij onze filialen in Zuidoost ook makkelijk je pizza online bestellen. Wij zullen dan voor de rest zorgen. Onze pizzabakkers staan in de startblokken als je bestelling bij ons binnenkomt. Ze gaan direct met je bestelling aan de slag. Vervolgens komen onze pizzabezorgers veilig en snel naar je toe. Voor je het weet chill jij op de bank met je favoriete serie en je favoriete pizza.

Kom je zelf je pizza ophalen of ben je toevallig in de buurt? Je kunt gewoon bij ons binnenkomen en aan de toonbank bestellen. Nog makkelijker: bestel alvast je pizza bij ons voor dat je er bent. We zorgen ervoor dat je pizza klaarligt als je bij ons binnenkomt. Zo hoef je dus nooit lang op je bestelling te wachten.

Pizza, pizza en pizza!

Bij onze pizzeria’s in Zuidoost heb je de keuze uit verschillende soorten pizza’s en is er voor ieder wat wils. Wij vinden het belangrijk dat iedereen van onze pizza’s kan genieten. Wat is er nu gezelliger dan samen pizza eten? Wij kunnen niet veel bedenken. Heb je speciale dieetwensen? Geef ze aan ons door. Niets is te gek, we zijn overal op voorbereid. Kun je bijvoorbeeld niet goed tegen gluten? Kies dan voor een glutenvrije pizza. Ben je vegan? Ook daar hebben wij veganistische oplossingen voor! In ons assortiment hebben we aan iedereen gedacht. Zo is het ook mogelijk om te kiezen voor een caloriearme pizza met bloemkoolbodem. En gelukkig is iedere pizza net zo lekker!

Ben je niet helemaal zeker van de ingrediënten die we op een bepaalde pizza gebruiken, kijk dan op onze website. Hier vind je een handig overzicht met allergenen. Je kunt voor al onze populaire klassiekers opzoeken welke voedingsstoffen erin voorkomen. Deze informatie is landelijk geldig, dus ook bij het bestellen van pizza in Amsterdam Zuidoost. Heb je nog twijfels? Neem dan gerust contact met ons filiaal op. Wij helpen je graag verder!

Pizza bestellen bij New York Pizza Amsterdam Zuidoost

Bestel nu pizza’s, pasta’s en andere bijgerechten bij New York Pizza in Zuidoost. We staan 7 dagen per week voor je klaar, in de middagen en avonden. Zo kun je altijd bij ons terecht. Je bestelt nu makkelijk en snel online of telefonisch en wij komen je bestelling tot je deur brengen. Op zoek naar de lekkerste pizza’s voor een scherpe prijs? Neem dan een kijkje naar onze actiedeals. Waar wacht je nog op?

Bestel nu

Vestigingen in Regio

New York Pizza ...

Straat + nummer
Postcode, plaats
012 3456789
Meer informatie
0