Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

Pizza bestellen Arnhem

Arnhem is een echt feestje om in rond te lopen. De stad heeft mooie monumentale gebouwen, leuke winkeltjes en veel gezellige horecagelegenheden. Heb je zin in Italiaans eten, zoals Italiaanse pizza en pasta? Ben je op zoek naar de allerbeste pizza van Arnhem, maar heb geen zin in een drukke pizzeria of Italiaans restaurant? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: New York Pizza Arnhem. Alleen hier vind je de aller beste pizza’s van heel Arnhem. En nog beter: we komen de pizza gewoon bezorgen naar je locatie. Het enige wat jij hoeft te doen is een keuze maken en je pizza bestellen. Wij zorgen voor de rest!

Wij komen je pizza bezorgen waar je ook bent

Je ziet ze vast wel eens rijden, onze pizza-koeriers. Ook bij New York Pizza werken we natuurlijk met bezorgers, zij hebben de belangrijke taak om jouw bestelling van onze keuken direct naar jouw adres te brengen! We komen je pizza zo snel mogelijk bezorgen en de pizza is dan ook nog lekker heet als hij aan je wordt overgedragen. Op deze manier hoef je niet zelf de deur meer uit, makkelijk hè? Het enige wat je hoeft te doen is een pizza-keuze maken en bestellen en wij zorgen voor de rest. Ben je in de buurt en wil je zelf je pizza ophalen? Dat kan natuurlijk ook. Ook dan kun je van tevoren je bestelling doorgeven. Zo zorgen we ervoor dat je nooit hoeft te wachten op je pizza.

Pizza bestellen in het centrum van Arnhem

Midden in het gezellige centrum van Arnhem vind je New York Pizza met een vestiging aan Turfstraat. In deze vestiging lopen klanten vaak gewoon binnen, maar je kunt er natuurlijk ook pizza bestellen via de website.

Woon je in een andere wijk van Arnhem, ook dan zijn er vestigingen van New York Pizza in jouw buurt. Net ten zuiden van de slingerende Neder-Rijn vind je New York Pizza Arnhem Zuid, en aan de oostkant van de stad hebben we filialen in Huissen en Velp. Welke New York Pizza je ook bezoekt, de openingstijden zijn ruim en er zijn altijd handige acties.

Want, pizza is voor iedereen!

Een van de lekkerste en meest verkochte gerechten van Nederland is toch wel pizza. Veel mensen die een maaltijd gaan bestellen komen uit op pizza, vooral ook omdat het zo veelzijdig is. Dit is handig als je met een grotere groep mensen bent, die verschillende wensen hebben. Gelukkig hebben wij pizza voor iedereen. Ga je voor een pizza met vlees of vis? Of neem je liever een vegan pizza? Vegetarische pizza’s zijn pizza’s zonder vlees of vis. Eet je helemaal niks van een dier, dus ook geen melk of kaas? Dan hebben we ook veganistische pizza’s. Voor iedereen die niet zo goed tegen gluten kunnen, hebben we glutenvrije pizza’s. Zo hoeft jouw glutenallergie nooit meer in de weg te staan wanneer je zin hebt in een heerlijke pizza. Ben je op dieet? Geen probleem. Ook dan hebben we pizza’s die je gewoon mag eten: pizza’s met bloemkoolbodem. Deze zijn veel lager in koolhydraten, maar net zo lekker als de andere pizza’s.

Zoals je mag verwachten van de beste pizzeria in Arnhem, hebben we niet alleen heel veel heerlijke pizza’s maar ook andere gerechten. Kijk waar je trek in hebt, of neem bij grote honger gewoon meerdere dingen! Wil je flink uitpakken, dan kun je ook een lekker dessert toevoegen aan de bestelling. Zo kun je bijvoorbeeld je date bij je thuis uitnodigen en toch een goed diner aanbieden. Drankjes leveren we ook!

Pizza bestellen bij New York Pizza Arnhem

Bestel nu makkelijk en snel je favoriete pizza online. Onze pizzabakkers gaan direct met je bestelling aan de slag en onze bezorgers zorgen ervoor dat je verse pizza zo snel mogelijk je kant op komt. Je kunt aan de deur betalen (met pin of contant), maar je kunt er ook voor kiezen om de bestelling vooraf alvast af te rekenen via de website. Dan hoef je straks als je de pizza aanpakt alleen maar een veilig plekje te zoeken om de doos te openen… en genieten maar!

Bestel nu

New York Pizza Arnhem

.

0