Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

De lekkerste pizza's in Barneveld | New York Pizza

Pizza bestellen Barneveld

De Gelderse plaats Barneveld is het pluimveehart van Nederland. De kippen, kalkoenen en eenden vliegen je om de oren wanneer je je in deze stad begeeft. Waar dieren zijn, is ook groen te vinden. Lang gestrekte weilanden en prachtige bossen wisselen elkaar af. Om meer van dit landschap te zien, zijn mooie fiets- en wandelroutes uitgestippeld. Na een dagje frisse neus halen in de bossen of winkelen in het centrum van Barneveld, zijn genoeg restaurants aanwezig om goed te dineren. Wat drinken betreft moet je zeker eens een Kakelneut proberen. Deze naam is te danken aan het feit dat je na een aantal glazen behoorlijk gaat kakelen. En wat eten betreft moet je zeker een bezoekje brengen aan New York Pizza Barneveld. Hier vind je vers bereide Italiaanse pizza’s die je kunt bestellen en laten bezorgen of afhalen

Laten bezorgen of afhalen: het kan allemaal 

Het gevoel van een restaurant aan huis ervaar je met New York Pizza Barneveld. Hoe lekker is het om een keer geen boodschappen te doen? Of een keer niet één uur bezig zijn met eten in elkaar flansen en het vervolgens binnen 10 minuten opeten. Bepaal zelf op welk moment er gegeten wordt én zorg dat er minder afwas op je staat te wachten. De voordelen van pizza thuisbezorgen stapelen zich al gauw op! Pizza bestellen doe je binnen 5 minuten, mits je al in je hoofd hebt welke verrukkelijke pizza het vanavond gaat worden. Het bezorgen gaat ook in een handomdraai bij New York Pizza. Onze bezorgers zijn er als de Barneveldse kippen bij om jou zo snel mogelijk van je honger af te helpen. Liever pizza afhalen? Dat kan ook!

Een glutenvrije, vegan of gewone pizza voor jou

Iedere pizzaliefhebber weet wel iets lekkers te vinden bij New York Pizza. Er is onwijs veel keuze in alle maten en smaken. Voordat je als een kip zonder kop de website gaat afstruinen, leggen wij je graag uit waar ons pizza assortiment uit bestaat. Onze bodems worden altijd gemaakt zonder boter, zuivel of eieren (daar hebben wij het pluimvee van Barneveld dus niet voor nodig!). Dit maakt de basis van de pizza’s ook geschikt voor vegans. Liever een bloemkoolbodem? Ook dat kan bij New York Pizza. Italiaans eten moet ook glutenvrij kunnen, de optie voor glutenvrije pizza’s hebben wij dan ook in onze pizzeria. 

Bestel jouw pizza bij New York Pizza in Barneveld

Ons filiaal in Barneveld vind je op de Burgemeester Kuntzelaan. Hier staat New York Pizza voor jou klaar om verse pizza’s te bereiden en naar jou toe te brengen. Er zijn wekelijks een aantal actiepizza’s waar flinke korting op zit. Als je daar geen kippenvel van krijgt, weten wij het ook niet meer. Haast je snel naar ons menu en kies jouw favoriete pizza uit voordat de actie weer voorbij is. Voor kakelverse pizza’s ben je bij New York Pizza Barneveld aan het juiste adres. Tot zo!

Bestel nu

New York Pizza Barneveld

.

0