Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

Alle regio's...

De lekkerste pizza's in Best | New York Pizza

Pizza bestellen Best

Best is best bijzonder. Tijdens Carnaval heet deze plaats het Klompengat. Je vraagt je nu natuurlijk vast af waarom. Het is Oer-Hollands en ze zijn vaak geel, maar kaas is het niet. In Best werden vroeger veel klompen gemaakt, een aantal jaren geleden waren hier maar liefst 23 makerijen. Je vindt er zelfs een museum over deze stappers! Nog leuker is een zeer specifiek pizza restaurant in Best, waar je wél heerlijke kaas vindt. Trek in pizza? Bij New York Pizza eet je de lekkerste pizza’s van heel het dorp. Pizza’s bestellen en laten bezorgen in een handomdraai? Nessun problema, Italiaans voor: geen probleem. Best handig om te weten als je in Best bent!

Lekkere pizza? Kies thuisbezorgd of afhalen

Best is geen gigantisch dorp, daar doe je je voordeel mee met het bezorgen van pizza! In een rap tempo komen wij aangesneld met jouw warme pizza’s. Gegarandeerd dat jij ze binnen 30 minuten op tafel hebt staan. Vanaf onze vestiging aan de Oirschotseweg laten bezorgen waar je ook bent? Onze bezorgers kennen Best uit hun hoofd, dus of je nu op kantoor bent, in het park of lekker thuis: de pizza’s komen gewoon jouw kant op. Blijf lekker op je plek zitten en wacht vanuit je luie stoel op je avondeten. Toch zin om je stappenteller te activeren? Afhalen is zeker mogelijk bij New York Pizza. Wij zorgen ervoor dat het Italiaanse eten voor je klaarligt op het moment dat je ons filiaal binnenloopt.

Keuze uit een hele hoop pizza’s

Maar New York Pizza, wat voor pizza’s hebben jullie allemaal? Hou je vast. Pizza Pulled Chicken, BBQ Mixed Grill, Garlic Chicken, Caprese, Zwarte Truffel, Teriyaki Chicken, BBQ Bacon & Chicken en meer. Dat zijn er best veel, te veel om op te noemen. Buiten de enorme keuze aan smaken, kun je ook kiezen voor een vegan pizza, glutenvrije pizza of een pizza met bloemkoolbodem. Dit alles om de perfecte pizza voor iedereen op het menu te hebben. Ben je in een creatieve bui? Kies er dan voor om je eigen pizza te maken. Stel helemaal zelf jouw pizza samen en verzin een eigen naam voor de ronde rakker. Wat dacht je van “Cheese please” of “Pannenkoek 2.0”. Goed, dit laten we geheel aan jou over.

Pizza bestellen bij New York Pizza Best

De lekkerste pizza’s haal je bij New York Pizza in Best. Wist je dat de bezorgkosten helemaal gratis zijn vanaf €9,99? Ideaal toch! Daar ga je niet voor uit huis. Verder is betalen met iDEAL helemaal gratis. Dus waar wacht je nog op? Bestel een warme, smakelijke pizza die heerlijk ruikt en vervul je cravings! Onze pizzabakkers staan de hele avond voor je klaar. Binnen 5 minuten bestel je je favoriete pizza en met 30 minuten staan we voor de deur. Tot zo!

Bestel nu

New York Pizza Best

.

0