Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

De lekkerste pizza's in Breda | New York Pizza

Pizza bestellen Breda

Van alle steden in Brabant is Breda toch wel dé plek om heen te gaan voor gezelligheid. Er heerst altijd een gemoedelijke sfeer in dit “grote dorp” waar iedereen elkaar kent. Tijdens carnaval krijgt de stad Breda een andere naam: Kielegat. Vooral in die periode van het jaar wordt de befaamde biercultuur beoefend. Echte Bredanaars weten als geen ander dat niets zo lekker is als pils met pizza. Laat die cafés dat bier maar brouwen, dan regelt New York Pizza de rest. Pizza laten bezorgen of deze zelf afhalen in Breda? Het kan allebei. Het enige wat jij hoeft te doen is je favoriete pizza bestellen bij een van onze vestigingen in Breda. de Boschstraat, Cypresstraat of de winkel aan de Heksenwaag.

Laat je pizza gemakkelijk bezorgen

Het vinden van een lekkere pizzeria in Breda kan misschien lastig zijn. Daarom maakt New York Pizza het een stukje gemakkelijker voor jou! Onze filialen in de Boschstraat, Cypresstraat en Heksenwaag voorzien jou van vers bereide Italiaanse pizza’s. Bij het bestellen van een pizza kun je ervoor kiezen om deze vliegensvlug te laten bezorgen. Zo hoef je niet het huis uit, maar kun je toch genieten van een warme pizza. Breda is een heerlijke winkelstad met uitgebreid aanbod aan bijzondere winkels. Na een dagje shoppen is het goed rusten, ook dat kan bij New York Pizza. Ga zitten aan een van onze tafels of neem je pizza mee naar buiten om er daar van te genieten. Avondje stappen bij De Kapitein of Proost in Breda? Jij en al jouw vrienden kunnen vooraf bij ons pizza restaurant terecht. Thuisbezorgd of afhalen: alles kan voor jouw lekkere pizza momentje.

Verschillende pizza’s naar jouw smaak

New York Pizza heeft een breed assortiment pizza’s. Zo is er voor ieder wat wils! Je kunt alle pizza’s aanpassen en samenstellen naar jouw wens. New York Pizza is hét pizza restaurant waar jouw favoriete smaak sowieso tussen zit. Heb je trek in truffelsaus en parmezaanse kaas? Of toch liever mozzarella en salami? En wil je dan een kleine pizza van 25 cm of ga je voor de 35 cm knaller? Jij bepaalt! Je kunt ook kiezen voor een glutenvrije pizza, vegan pizza of eentje met een bloemkoolbodem. Met pizza kun je alle kanten op. New York Pizza Breda draagt daar graag een steentje aan bij. Kun jij geen dierlijke producten zoals kaas verdragen, of vind je het simpelweg niet lekker. Schrap het en kies de vegan pizza van New York Pizza, zonder enig spoor van ei, melk of ander dierlijk product. In Breda staan de ovens loeiwarm voor de pizza waar jij nu zin in hebt.

Zin in pizza? New York Pizza Breda staat klaar

Genoeg pizza-praat. Jij bent zeker toe aan een momentje voor jezelf? New York Pizza Breda is ook toe aan een momentje voor jou. Laat ons je pizza thuisbezorgen. Ook als je niet uit Breda komt maar als toerist op bezoek bent, kun je pizza afhalen in ons restaurant. Brabanders staan bekend om hun dialect, maar geen zorgen: pizza wordt altijd op dezelfde manier uitgesproken. Daar kan geen verwarring door ontstaan! Je kunt direct een pizza bestellen op onze website. Of op z’n Breda’s: ons website. Smakelijk eten alvast!

Bestel nu

New York Pizza Breda

.

0