Bestelling

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment

Pizza bestellen Den Bosch

Als je trek hebt gekregen in een pizza, dan hoef je in ’s Hertogenbosch nooit ver te zoeken. De beste pizza’s vind je namelijk bij jouw lokale New York Pizza. Via onze website heb je in enkele seconden uitgevonden welke vestiging bij jou bezorgt, en dan kan je beginnen met het plaatsen van een lekkere bestelling. Bij ons bestel je je favoriete pizza, exact zoals jij hem het liefste eet. Wij hebben niet alleen een groot assortiment steeds wisselende combinaties, van klassieke pizza’s zoals de simpele maar stijlvolle Margharita en de rijk belegde Hawaii Pizza, maar je kunt ook zelf eindeloos variëren met bodems, afwerkingen en toppings. Bestel steeds dezelfde of juist net een beetje anders, ons maakt het niet uit. Die bijzondere pizza wordt speciaal voor jou bereidt.

Eenvoudig pizza's bestellen in Den Bosch

Even snel een pizzaatje afhalen, of toch maar thuis laten bezorgen? Maak je keuze op de website en het komt allemaal goed! Wij kennen onze klanten en weten dat het per persoon varieert wat de voorkeur heeft. Sterker nog, het kan gewoon per dag verschillen wat jou het beste uitkomt. Maar een feit blijft: een groot deel van onze klanten kiest bewust voor New York Pizza ’s Hertogenbosch vanwege de snelle bezorgservice. We blinken uit in snelheid, en daarom arriveren de pizza’s gloeiendheet en vers op de plaats van bestemming. Soms zijn er ook aantrekkelijke actiecodes die alleen gelden bij bezorging, dus zorg dat je deze niet mist.

Eten bestellen in Den Bosch

Met vestigingen in het centrum én daarbuiten bevindt New York Pizza zich altijd in jouw directe omgeving, waar je ook bent in Den Bosch. Dat is toch een prettig idee! Niet dat de afstand er veel toe doet, zeker niet als je lekker kiest voor thuisbezorging. Want als je een keer geen energie hebt om te koken, heb je vermoedelijk ook niet zoveel zin om heel ’s Hertogenbosch door te fietsen om een pizza te gaan eten, of ophalen. Daarom brengen onze bezorgers de kakelvers gebakken pizza’s bij je thuis. Pizza bestellen in Den Bosch is makkelijk, lekker en snel. Ontzettend veel zin in een pizza, maar niet iedereen is even enthousiast als jij?

Pizza bestellen Den Bosch bij New York Pizza Den Bosch

Pizza met glutenvrije bodem bestellen bij New York Pizza

Moet je rekening houden met gasten of huisgenoten die bepaalde allergieën of voedsel-intoleranties hebben? Ook voor hen kun je gewoon pizza bestellen in ’s Hertogenbosch! Op de menukaart van New York Pizza staan zalige pizza’s met een glutenvrije bodem, met een koolhydraatarme bodem (van bloemkool) of pizza’s die geheel veganistisch zijn, dus zonder dierlijke toevoegingen. Je kunt de toppings die je kiest ook controleren op allergenen, met behulp van ons gemakkelijke allergenen-overzicht. Hebben je huisgenoten geen trek in pizza en eten ze liever een pasta of wat kipnuggets, ook dan is er geen vuiltje aan de lucht. Bij ons komt elke maag aan zijn trekken!


                                                                Bestel nu!Lekkerste pizzeria in Den Bosch

Veel bestellingen bezorgen we dus bij onze klanten aan huis. Onze bezorgers staan op de stoep met de verse en gloeiend hete maaltijd die je hebt besteld. Maar als je toevallig dichtbij een restaurant van New York Pizza woont in ’s Hertogenbosch, dan heb je misschien wel zin om even een ommetje te maken en zelf de bestelling af te halen. Of misschien kom je altijd langs, onderweg naar huis, en word je ineens overvallen door een onbedwingbare trek in een pizza. In dat geval ben je ook van harte welkom: je kan de pizza afhalen óf bij ons opeten!. Bijvoorbeeld in de Hinthamerstraat, lekker centraal in de stad. Of misschien heb je het geluk om vlak bij de vestiging Den Bosch Rompert te wonen – je mag zo vaak langskomen als je wilt!

Coupons & acties bij New York Pizza Den Bosch

Onze klanten zijn dol op onze (moderne) klassiekers zoals de pizza Hawaii of de BBQ Meatlovers. Als je wat avontuurlijker van aard bent, kun je ook zelf jouw pizza samenstellen door een selectie van ingrediënten en afwerkingen toe te voegen aan een basispizza. Helemaal naar jouw smaak, en net zo snel klaar als alle andere pizza’s. Daarnaast zijn we best trots op onze populaire Double Tasty: één pizza waarbij je beide helften apart kunt laten beleggen. Eigenlijk dus twee pizza’s in een! Kun je toch twee pizza’s proeven als je maar alleen bent. Heb je een lekkere combinatie gemaakt en online besteld, dan kun je deze de volgende keer dat je pizza gaat bestellen makkelijk opzoeken in je account. Vergeet niet te letten op de actiecodes: vaak is er een leuke actie geldig die jouw bestelling in de regio Den Bosch nog voordeliger of aantrekkelijker maakt. Wat dacht je van een bijgerecht voor een superlage prijs?

Vestigingen

New York Pizza Den Bosch Hinthamerstraat

Hinthamerstraat 145
5211 MK Den Bosch
073-2210102
 • Bekijk menu
 • 5211

  5212

  5213

  5215

  5216

  5222

  5223

  5224

 • Openingstijden

  MaaZondag: 16:00 - 22:30

  Vandaag open vanaf 16:00 tot 22:30

New York Pizza Den Bosch Rompert Centrum

Rompert Centrum 5 A
5233 RG Den Bosch
073-6144447
 • Bekijk menu
 • Coupons en acties
 • 5221

  5231

  5232

  5233

  5234

  5235

  5236

  5237

 • Openingstijden

  MaaZondag: 16:00 - 22:30

  Vandaag open vanaf 16:00 tot 22:30