Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

Pizza bestellen Den Haag

Als je een pizza gaat bestellen in Den Haag, wil je natuurlijk wel echt een pizza om van te smullen. En het liefst makkelijk en snel besteld. Bij New York Pizza begrijpen we dat helemaal. Wij hebben het beste assortiment pizza's van Den Haag, en je bestelt ze allemaal in een handomdraai via onze website. Pizza’s thuisbezorgd in Den Haag, zodat jij lekker kunt genieten en niet de straat op hoeft. Of je nou op het Binnenhof verblijft of in Kijkduin!

Lekkere Pizza's thuisbezorgd in Den Haag

Pizza’s bestellen via internet is weliswaar heel makkelijk, maar een keuze maken tussen al die geweldige smaken en variaties kan soms een beetje lastig zijn. Het spijt ons dat we het je zo lastig maken! Het is moeilijk kiezen, als het assortiment zo groot is en de ingrediënten zo vers. Bij New York Pizza in Den Haag ontdek je steeds weer nieuwe combinaties. De oplossing? Bestel meerdere pizza’s, of plaats snel weer een bestelling om een andere super-combinatie te proberen! Van vegetarisch met heerlijke kaassoorten en verse groenten, tot pizza’s met vis en vlees belegd. Ook kun je zelf toppings toevoegen. Jij maakt de keuze, en wij bezorgen het bij je thuis in Den Haag. Ovenvers gebakken, wanneer het jou uitkomt.

Online een maaltijd bestellen in Den Haag

Net zoals in de meeste grote steden zijn wij in Den Haag aanwezig met meerdere filialen. Bestel direct via onze website om op de hoogte te zijn van de laatste acties en het meest actuele aanbod. Woon je in Den Haag en bestel je een of meerdere pizza’s bij New York Pizza, dan komt deze zo snel mogelijk naar je toe vanuit ons filiaal Den Haag Centrum of onze NYP vestiging aan de Leyweg in Den Haag. Overweeg je eten te bestellen in Den Haag en heb je trek in lekkere pizza’s, dan ben je bij ons aan het juiste adres. New York Pizza heeft een bezorgservice voor Den Haag die heel snel met de pizza van jouw keuze voor je deur staat! Er gaan geen afhaalmaaltijd of ander gerecht boven een pizza die rijkelijk belegd is met jouw favoriete toppings – en bezorgd voor je het weet op jouw adres. Als je om de hoek woont mag je hem natuurlijk komen afhalen, maar wij brengen je bestelling natuurlijk ook altijd met liefde bij je aan de deur.

Pizza bestellen Den Haag bij New York Pizza Den Haag

Vegan pizza's, Glutenvrije pizza of Koolhydraatarme Pizza

De pizza's van New York Pizza zijn niet alleen heerlijk, ze zijn ook geschikt voor iedereen. Dat vinden we belangrijk. Je kunt bij ons aangeven welke ingrediënten in jouw pizza niet mogen voorkomen, en we bezorgen een heerlijke pizza bij je die wel past bij je dieet of situatie. Je kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden, onder andere: Glutenvrije pizza's, Vegan Pizza's en Koolhydraatarme Pizza met onze nieuwe bloemkoolbodem. De pizza's van New York Pizza zijn niet alleen heerlijk, ze zijn ook geschikt voor iedereen. Dat vinden we belangrijk. Je kunt bij ons aangeven welke ingrediënten in jouw pizza niet mogen voorkomen, en we bezorgen een heerlijke pizza bij je die wel past bij je dieet of situatie. Je kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden, onder andere: Glutenvrije pizza In het standaardassortiment tref je een grote selectie aan van heerlijke pizza’s met een glutenvrij bodem! Makkelijker kan het niet. Jouw gluten-intolerantie hoeft jou niet meer in de weg te laten staan als je zin hebt in New York Pizza! Je kunt gewoon die geweldige pizza-ervaring laten thuisbezorgen in Den Haag. Vegan pizza In Den Haag bezorgen we ook veel pizza’s die geheel uit plantaardige ingrediënten zijn vervaardigd. Volg je een vegan levenswijze en wil je dus ook geen eieren en kaas eten, dan kun je bij New York Pizza in Den Haag met een gerust hart online bestellen. We hebben een speciaal segment vegan pizza’s op de website staan. Voor iedereen die daar trek in heeft of die zijn ecologische footprint wil verkleinen! Guilt-free en delicious. Geldt dit voor jou, kijk dan even op de website – de mogelijkheden staan duidelijk aangegeven. Lactosevrije pizza Op de website van New York Pizza vind je een handig allergenen overzicht, waarop je haarscherp kunt zien welke pizza’s welke (potentieel onwenselijke) stoffen bevatten. Kun je niet tegen melk of tegen andere bestanddelen? En wil je zeker weten dat de ingrediënten die jij op je pizza krijgt hier vrij van zijn? Kijk dan in deze handige tabel. Koolhydraatarme pizza Op veler verzoek ontwikkelden we bij New York Pizza een heerlijke bloemkoolbodem, een recept waardoor de bodem veel minder zetmeel en dus koolhydraten bevat dan een traditionele bodem van tarwebloem. Onze bloemkoolbodem is veelgeprezen en je moet hem echt eens proberen, zelfs als je geen koolhydraten telt.

Snelle bezorgservice in Den Haag

Tijdens het bestelproces zijn er verschillende opties die je kunt kiezen om je pizza-bestelling af te rekenen. Zo kun je onze bezorger aan de deur betalen (contant of met PIN) of je kunt een iDEAL betaling uitvoeren tijdens de afronding van het bestelproces op de website van New York Pizza. Je kunt zelfs met je creditcard betalen – als je je vrienden wilt imponeren of als je een cashflow probleempje hebt. We hopen dat je met deze informatie voldoende te weten bent gekomen over het bestellen van een maaltijd bij New York Pizza. Het is ons werk om pizza te bezorgen in Den Haag, en we doen dit met veel enthousiasme! Als je via de website bestelt, vergeet dan niet de voordeur alvast open te zetten. Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen een half uur bij het huisadres van de klant te bezorgen. Je hoeft dus niet lang met honger te zitten als je een New York Pizza bestelt in Den Haag.
 

                                                                Bestel nu!

 

Vestigingen New York Pizza Den Haag

New York Pizza ...

Straat + nummer
Postcode, plaats
012 3456789
Meer informatie