Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

De lekkerste pizza's in Diemen | New York Pizza

Pizza bestellen Diemen

Diemen is een dorp en gemeente in de provincie Noord-Holland en ligt in de streek Amstelland. Diemen beschikt over enkele oorlogsmonumenten, rijksmonumenten en kunst. Het dorp ligt dicht in de buurt van Amsterdam. Woon je in Diemen of ben je toevallig in de buurt en heb je enorme trek in een lekkere Italiaanse pizza? Dan ben je bij New York Pizza aan het juiste adres. Met een ruime keuze uit verschillende pizza’s zit je altijd goed.

Pizza bezorgen en afhalen in Diemen

Je hebt enorm veel trek in een lekkere vers gemaakte pizza, maar je hebt écht geen zin om meer de deur uit te gaan. Wat doe je dan? Wij hebben de oplossing. Je bestelt online bij New York Pizza je favoriete pizza voor jou en je vrienden (want wat is er nu gezelliger dan samen pizza eten?) en binnen no-time staan we voor je deur. Je hoeft niet meer de deur uit, wij bezorgen je pizza waar je ook bent. Ben je toevallig in de buurt of neem je pizza mee als verrassing voor je vrienden? Dat kan natuurlijk ook. Ook bij pizza afhalen kun je van tevoren je pizza online bestellen. Wij zorgen ervoor dat je pizza’s vers en warm voor je klaarliggen wanneer je bij ons aankomt.

Kies je favoriete pizza!

Je pizza afhalen? Check! Je pizza laten bezorgen? Check! Maar welke pizza kies je vandaag? New York Pizza Diemen biedt een breed assortiment pizza’s van topkwaliteit, diverse pasta’s en bijgerechten. Naast ons standaard assortiment van pizza’s met vlees en vis bieden we ook glutenvrije pizza’s voor als je niet tegen gluten kan. Daarnaast bieden we voor de niet-vleeseters vegetarische pizza’s en voor degene die niks van een dier eten (ook geen melk en kaas) veganistische pizza’s. Ben je ergens allergisch voor en mag een ingrediënt absoluut niet in jouw pizza? Geen probleem. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons kan eten. Twijfel je tussen twee pizza’s en kun je echt niet kiezen? Kies dan allebei en doe ze half-om-half! Het is jouw feestje, wij maken hem precies zoals jij wil! 

Pizza bestellen bij New York Pizza Diemen!

Heb je trek gekregen? We got you. Bestel nu bij New York Pizza Diemen en geniet binnen no-time van een heerlijke pizza. We bezorgen je pizza super snel voor je deur. Zo kun je na het bestellen lekker relaxen tot we er zijn. Ben je in de buurt, kun je natuurlijk ook zelf je pizza ophalen. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Bon appetit!

Bestel nu

New York Pizza Diemen

.

0