Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

Pizza bestellen in Eindhoven

In 040, ook bekend als Eindhoven, vind je modern gedesigneerde gebouwen omringd door groen. Niet voor niets is dit de groenste stad van de grootste vijf steden van Nederland. Winkelen kun je ook goed met vier shoppingcenters, designwinkels en vintage pop-ups. Midden in de Lichtstad, die naast gezellige studentenstad een thuis is voor duizenden gezinnen en ook bruist van andere activiteiten, kun je de allerbeste pizza’s krijgen. Dan denk je misschien waar? En de echte kenners zullen het nu al weten... New York Pizza! Ons pizza restaurant staat is beroemd geworden door het grote assortiment aan smaakvolle pizza’s, gemaakt van de beste ingrediënten volgens onze succesrecepten. Eindhoven de gekste en onze pizza de lekkerste!

Alle pizza’s snel thuisbezorgd

Tijdens het plaatsen van de bestelling kies je zelf of je je pizza wil afhalen of laten bezorgen. Je kunt ook het filiaal van New York Pizza binnenlopen. Je zult de eerste niet zijn in Eindhoven die spontaan honger krijgt bij het zien van een van onze vestigingen. Pizza's zien en ruiken doet eten! Soms heb je je Italiaanse eten liever thuisbezorgd. Wij hebben de beste bezorgers die verantwoordelijk maar snel door het verkeer manoeuvreren om de door jou gewenste pizza snel bij je te krijgen. Tijdens deze rit door Eindhoven blijft jouw verse maaltijd lekker warm, omdat hij meteen na het bakken met zorg is ingepakt en vervoerd worden in een verwarmde tas. Je kunt dus zonder zorgen jouw pizza laten bezorgen in Eindhoven.

Glutenvrije, vegan of liever bloemkoolbodem pizza

Onze pizza’s zijn gemaakt van de beste ingrediënten en heerlijke smaken die je naar meer doet verlangen. Onze pizza’s zijn écht voor iedereen. Heb je bijvoorbeeld allergieën, ben je vegan of wil je minder calorieën eten? New York pizza heeft de oplossing: glutenvrije pizza’s, vegan pizza’s of pizza’s met bloemkoolbodem. Veel mensen letten tegenwoordig op de hoeveelheid koolhydraten die ze eten en willen meer groenten consumeren. Maar hun geliefde pizza geven zij liever niet op. Dat begrijpt New York Pizza maar al te goed! We hebben de heerlijkste combinaties voor je bedacht en geven jou ook de ruimte om zelf combinaties te maken of zelfs twee pizza’s op één bodem te combineren. En ook voor de bodems is er keuze genoeg. New York Pizza maakt en bezorgt jouw knapperige en smaakvolle pizza met de snelheid van het licht.

Pizza bestellen bij New York Pizza Eindhoven

Pizza bestellen of ander Italiaans eten? Bij onze pizzeria ben je aan het juiste adres! Wanneer je tijdens het bestelproces je postcode invoert, kan er niets misgaan. Automatisch wordt het dichtstbijzijnde filiaal van jouw locatie getoond. Wil je je bestelling niet thuisbezorgd hebben maar op een andere plaats (in het park, op je werk of op de campus) let dan op dat je deze locatie gebruikt. Kijk ook vooral welke acties en coupons er geldig zijn bij onze vestigingen in Eindhoven. Niets is lekkerder dan een pizza met korting, daarom vind je elke dag acties bij New York Pizza waarmee je een goedkope pizza scoort. De openingstijden zijn ruim en het assortiment is groot, we zien je graag straks bij New York Pizza!

Bestel nu

New York Pizza Eindhoven

.

0