Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

Alle regio's...

Pizza bestellen in Eindhoven

Heb je trek in een overheerlijke pizza, dan zijn er verschillende dingen die je kunt doen. Het beste is om een bestelling te plaatsen bij New York Pizza Eindhoven, want wij maken nou eenmaal de lekkerste pizza's! Gemaakt van de beste ingrediënten en met hemelse smaken die je naar meer doen verlangen. Tijdens het plaatsen van de bestelling kies je zelf of je je pizza wilt afhalen of laten bezorgen. Je kunt natuurlijk ook een filiaal van New York Pizza binnenlopen. Je zult de eerste niet zijn in Eindhoven die spontaan honger krijgt bij het zien van een van onze vestigingen. Pizza's zien en ruiken doet eten!

Pizza bezorgen in Eindhoven

Als je bestelt via de website van New York Pizza, bezorgen wij voordat je het weet je pizza, overal in Eindhoven. Wij hebben de beste bezorgers die verantwoordelijk maar snel door het verkeer manoeuvreren om de door jou gewenste pizza snel bij je te krijgen. Tijdens deze rit door Eindhoven blijft jouw verse maaltijd lekker warm, doordat hij meteen na het bakken met zorg is ingepakt. Je kunt dus zonder zorgen jouw pizza laten bezorgen in Eindhoven.

Eten bestellen in Eindhoven

Middenin de lichtstad, die naast gezellige studentenstad een thuis is voor duizenden gezinnen en ook bruist van andere activiteiten, kun je de allerbeste pizza’s krijgen. New York Pizza is zeer gunstig gesitueerd – dit komt natuurlijk ook doordat wij meerdere filialen hebben om alle pizza-fanaten van Eindhoven snel te kunnen te voorzien van hun favoriete gerecht! Pizza bezorgen in Eindhoven kunnen wij echt razendsnel. Woon je in het centrum van Eindhoven of in het zuiden van de stad en krijg je trek in een pizza, dan kun je uitstekend terecht bij de filialen Hoogstraat en Willemstraat. Deze liggen beide binnen de centrumring.

Pizza bestellen Eindhoven bij New York Pizza Eindhoven

Coupons en acties New York Pizza Eindhoven

De openingstijden zijn ruim en het assortiment is groot. De medewerkers van New York Pizza zullen jouw knapperige en smaakvolle pizza bezorgen in ‘de onderste helft van Eindhoven’ met de snelheid van het licht. Let op, we staan al voor de deur! Wil je een pizza bestellen aan de noordkant van Eindhoven dan kan het handiger zijn om je bestelling te laten behandelen door een van de twee vestigingen van New York Pizza aan deze zijde van de stad. We bedoelen dan de filialen New York Pizza Eindhoven Tarwelaan  en onze vestiging New York Pizza Eindhoven Jan Heynslaan. Voor een vestiging in het zuiden kun je terecht bij New York Pizza Eindhoven Heezerweg. Maar als je je postcode invoert tijdens het bestelproces kan er eigenlijk niets misgaan: je wordt automatisch gewezen op het filiaal dat het beste bij jouw locatie past. Wil je je bestelling niet thuisbezorgd hebben maar op een andere plaats (in het park, op je werk of op de campus) let dan wel op dat je deze locatie gebruikt om een nabij filiaal te selecteren. Op die manier verloopt een pizza bezorgen in Eindhoven het snelst. Onderaan deze pagina kan je ook zien welke acties en coupons er geldig zijn bij onze vestigingen in Eindhoven.

De beste pizzeria van Eindhoven

Onze vaste klanten zullen het je vertellen: wij zijn de beste pizzeria van Eindhoven en omstreken. We danken dit succes aan onze verse ingrediënten en professionele manier van werken. We hebben de heerlijkste combinaties voor je bedacht – en geven jou ook de ruimte om zelf combinaties te maken of zelfs twee pizza’s op één bodem te combineren. Ook hebben we ons echt verdiept in wat onze klanten belangrijk vinden. Zo verschijnen er regelmatig actiepizza’s en nieuwe producten op het menu, die een antwoord bieden op vragen van de klant en waarmee we inspelen op de tijd van nu. Denk bijvoorbeeld aan onze bloemkoolbodems. Veel mensen letten tegenwoordig op de hoeveelheid koolhydraten die ze eten, en willen meer groente consumeren. Ze willen echter niet hun geliefde pizza opgeven, en dat begrijpen wij bij New York Pizza Eindhoven!

Eten snel Thuisbezorgd Eindhoven

Je kunt dus bij New York Pizza eenvoudigweg het lekkerste eten bestellen. Want ons aanbod beperkt zich niet tot pizza’s alleen! Natuurlijk zijn wij beroemd geworden met ons grote assortiment aan smaakvolle pizza’s, gemaakt van de beste ingrediënten volgens onze succesrecepten. Maar je kunt bij New York Pizza ook eten bestellen in Eindhoven als je eventjes geen zin hebt in een pizza. We hebben namelijk ook diverse soorten pasta en salades op het menu staan. Wil je liever een stukje kip of een knoflookbroodje terwijl je vrienden de pizza’s wegwerken? Geen probleem, dat bezorgen we gewoon voor je mee. Bovendien kun je als zoetekauw gewoon lekker een dessert mee bestellen. Eet smakelijk!
 

Bestel nu

Vestigingen New York Pizza Eindhoven

New York Pizza ...

Straat + nummer
Postcode, plaats
012 3456789
Meer informatie