Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

Alle regio's...

De lekkerste pizza's in Gouda | New York Pizza

Pizza bestellen Gouda

Gouda, de stad die bekend staat om.. Nee, daar komen wij zo op. In deze Zuid-Hollandse stad kun je om te beginnen heel leuk winkelen. De eerste Fairtrade straat van Nederland vind je hier, vol winkels met eerlijke kleding, lekkernijen en vintage spullen. Op het Goudse stadsstrand kun je chillen met vrienden, spelletjes spelen en zonnen bij lekker weer. Suppen of varen op de grachten van Gouda is ook een heerlijk activiteit om te doen. Dit maakt het kijkje in de binnenstad meteen een stuk avontuurlijker. Nog iets wat onmisbaar is in Gouda, komt ‘ie dan eindelijk: kaas! Gouda is dé Kaasstad van Nederland. Je kunt niet anders dan een New York Pizza met beroemde Goudse kaas bestellen en proeven wanneer je hier bent.

Pizza? Afhalen of thuis laten bezorgen

Je vindt New York Pizza Gouda aan de Vuurdoornlaan. Hier staan onze bezorgers klaar om jou te voorzien in je pizza cravings (die zijn er altijd, geloof ons). Wij regelen alles voor je. Van het maken van de lekkerste Italiaanse pizza’s tot het toevoegen van jouw favoriete verse ingrediënten. Van het vouwen van de pizzadoos tot het inpakken in een voorverwarmde tas. En laat het vervoeren ook maar over aan onze koeriers: zij hebben al tich pizza’s bezorgd en kennen daardoor Gouda inmiddels helemaal uit hun hoofd. Bij jouw adres komen zij ook graag op bezoek om een pizza te bezorgen! Het enige wat jij hoeft te doen is de deur opendoen en pizza eten. Toch zin om erop uit te gaan? Pizza afhalen bij New York Pizza is ook mogelijk, gezellig zelfs!

Alle pizza’s die je kan wensen

Waar heb jij dit moment trek in? Ik hoor je denken.. Het is lastig om een keuze te maken tussen al die pizza’s. Als pizza restaurant snappen wij dat volledig. Daarom kun je bij New York Pizza Gouda ook kiezen voor één pizza met vier smaken. Geweldig toch? Zo kun je je eigen pizza met maar liefst vier smaken samenstellen! Een vegan pizza, glutenvrije pizza of pizza met bloemkoolbodem kun je ook vers uit onze oven krijgen. Als geen ander weten wij Italiaans eten te bereiden in onze pizzeria. En het geheime ingrediënt is altijd kaas (lees: Goudse kaas).

Bestel jouw pizza bij Gouda Vuurdoornlaan

Wil je kaas omdat jij ook gewoon een klant bent? Kies onze pizza’s met lekkere Goudse kaas! Laat ze bezorgen of kom ze ophalen bij New York Pizza in de Vuurdoornlaan. Wist je dat je bij iedere online bestelling pizzapunten aan het sparen bent? Om die om te zetten in een acht real-life warme, lekkere, verse pizzapunten, moet je er genoeg verzamelen. Begin vanavond al met sparen en wie weet is je volgende pizza helemaal gratis en voor niets! Bestel jouw favoriete pizza bij New York Pizza Gouda. Krijg je geen spijt van.

Bestel nu

New York Pizza Gouda

.

0