Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

Pizza bestellen Groningen

De stad Groningen is een van de leukste steden van Nederland. Het is nogal een eind reizen voor mensen uit de Randstad, maar het is zeker de moeite waard. De stad staat bekend om prachtige monumenten en een gezellige binnenstad om te shoppen. Groningen is ook een levendige studentenstad, dus voor een opgewekt sfeertje ben je hier aan het juiste adres. Er zijn veel goede restaurants, maar een gerecht dat nooit verveelt is pizza. Kun je de Martini-toren met het blote oog zien, dan ben je nooit ver van een NYP-vestiging. Er zijn er zelfs drie in de provinciehoofdstad! Pizza bestellen doe je vanuit huis, het openbaarvervoer of iedere andere plek in Groningen. Onze bezorgers komen met een brede glimlach je pizza thuisbezorgen, of je haalt hem zelf af in ons filiaal.

Pizza’s afhalen of liever thuisbezorgen

Of het nu hartje zomer is en je pizza kunt eten op het balkon, of winter waardoor je liever de voordeur op een kiertje houdt voor onze bezorger vanwege de kou… een verse warme pizza uit de keuken van New York Pizza is altijd een goed idee. In ons pizza restaurant vind je heerlijk Italiaans eten wat je kunt laten bezorgen of afhalen. Een betere pizzeria ga je niet vinden in Groningen! Thuisbezorgd is niet meer weg te denken in vrijwel heel Nederland. Een heerlijke pizza bestellen is bijna normaler dan uit eten gaan. Dit maakt het ook een stuk makkelijker om te genieten van pizza als je geen zin hebt om de deur uit te gaan. New York Pizza heeft een uitstekende Italiaanse keuken waar je vers eten kunt bestellen en laten bezorgen. Want waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Pizza bestellen doe je hier!

Op zoek naar glutenvrije, vegan of bloemkoolbodem pizza?

Omdat we als pizzeria in Groningen met onze tijd meegaan, kun je erop rekenen dat we een pizza hebben voor iedereen. Mensen met een voedselallergie kunnen hier met een gerust hart komen eten. Er kunnen ook andere redenen zijn waarom mensen bepaalde ingrediënten willen vermijden. In ons assortiment vind je dan ook glutenvrije pizza’s, vegan pizza’s en pizza’s met een heerlijke en gezonde bloemkoolbodem. Je kunt ook kijken in het allergenen-overzicht om te zien welke pizza’s bepaalde stoffen bevatten. Ga je pizza bestellen of misschien wel pasta en een salade? Nog een side-dish of misschien wel een dessert erbij? Je vindt al dit lekkers gewoon bij New York Pizza in Groningen.

Pizza bestellen bij New York Pizza Groningen

Onze pizza’s zijn niet alleen heel lekker, maar ook makkelijk te bestellen. Af en toe is het gewoon lekker om een pizza te eten op de fijnste plek in het huis met goed gezelschap. Het thuisbezorgen is dan ook een belangrijke reden om voor New York Pizza te kiezen. Maak vanaf de bank een keuze, op je laptop of telefoon. Bekijk alle opties en bedenk of je dit keer voor een lekkere, goedkope actiepizza gaat. Onze actiepizza’s proeven net zo lekker als onze gewone pizza’s en zijn ook nog eens goed voor je portemonnee! Als je hebt gekozen voor bezorging hoef je daarna alleen nog de deur open te doen. Tafeldekken is niet nodig want wij snijden je pizza vooraf in stukken, zodat je deze direct uit de doos kunt eten. Bestel snel en makkelijk jouw pizza voor vanavond!

Bestel nu

New York Pizza Groningen

.

0